ya knk bahane ne arıyon marka kötü bende biliyomda tek sorun o muydu?hiç baktınmı ekran kartının minimumun psu wtna tek dediğiniz şey marka anlıyorum ama her şey marka değil!!!Anlamadığın şey bu msi bile kötü yaptığı şeyler oluyor ama ne adamlar marka anlattım bunu size örneğiyle...
1723755722
knk güzel konu değişiyorsunuz bana diyosunuzda sizde bişe bilmiyorsunuz o zmn psu markadan dolayı kötü diceğinize sisteme yetiyomu diye bile bakmadınız bu kadar bencil bir düşünce yapısı takdire şahyan münkünse cevap yazmayın batıyorsunuz
he bu arada araştırdım amd rx 7700 xt için minimum amd kendi resmi sayfası 700wt psu öneriyomuş(en iyi performans için)hiç kimse böyle bişe demediği için üzüldüm hiç araştırmadan direk kötü marka diyerek alma dediniz sadece bundan sonraki yorumlarınızda daha fazla ilgilenirseniz iyi olur...
knk bütçen kısıtlıysa mecbursundur anlatamıyomuyum?
1723680276
knk çünkü beni sinirlendircek şekilde yazıyosun almayın psu köyü sebep bile vermiyon marka kötüyse tamam .
msi baya iyi marka dimi ama bazı yerlerde örnek ekran kartı alıcaksın asusla msi nerdeyse aynı fiyata sattığı düşük...
1723578662
böyle uslüpe anlatmazsın knk aynen sonuçta sen psu bilgini kahinisin bilgin çok önemli tüh şimdi napacam,knk şaka mı yapıyon sama diyomki senin önerdiğinin de powerboosterdan aşşağı kalır yönü yok eğerki iyi olsaydı avrupa ve abd de satışı olurdu burda boş reklam ve yorum dışında...
knk bana bu markanın iyi olmasının sebebini söylermisin poweboosterda baya kötü evet ama bu önerdiğiniz daha avrupa ve abd de satılmıyor nerdeyse aw ne diye iyi marka olıyor?
1723556710
ne ucuz diye alımaz aw arasındaki fiyat farkını görüpte hala alınmaz demen takdire şayan o aradaki parayla...
knk marka köklü fln değil öncelikle onu söylemeliyim baktım markaya avrupa ve ABD satış yapmıyor nerdeyse sen buna köklü mü diyorsun???
1723507056
bide seninkide öyle iyi değil bilgine yani evet kabul ediyorum powerbooster baya kötü marka ama kasayla birleşik knk buna bişe yapamam 6 fanlı kasa...
knk dediğin psu ya baktım genel olarak satın alınmayan ve avrupa gibi yerlerde nerdeyse hiç satmayan bir psu bunu biliyormuydun?
1723506606
yani yeterince uygun fiyata orta sekment bir psu pek bulunmuyor anlicağın üzere
1723506692
benim kasam 6 fanlı olması genel kasa ve psu lara göre +1 olmalı...
hocam şu ikisi nasıl?
https://www.itopya.com/viewsonic-24-vx2428-180hz-05ms-hdmi-dp-hdr10-freesync-premium-fast-ips-fhd-gaming-monitor_u23434
https://www.itopya.com/gamebooster-238-gb-2420cf-200hz-1ms-freesync-g-sync-hdmi-dp-fhd-va-curved-gaming-monitor_u23728
https://www.itopya.com/gamebooster-238-gb-2420cf-200hz-1ms-freesync-g-sync-hdmi-dp-fhd-va-curved-gaming-monitor_u23728 knk bu ürünle seninki arasındaki fark 40hz ama fiyat farkı baya:kedi:
1723504838
he tamam hocam sağolun
1723504880
niye knk?
yanlış yazmışım daha iyisini alabilirsiniz ama benim bütçem sınırlı olucak son satır:kedi:
1723504598
knk 6000tl ama
1723504698
6000 tl ye daha iyisini bulurum diye düşünüyorum hatta bakıcam ama dediğim gibi bütçe 40 bin tl ve dediğim şeylerle tam 40 bin oluyor
knk en iyi bu senaryo çıktı yani nvidia 4060 ti 16gb baya pahalı o yüzden amd ekran kartı seçtim ve amd nin yeni çıkardığı teknolojiyle dlss 3 e yakın bit fps arttşı alıcak arttık o yüzden amd seçmekte pek kötü unsur bulamadım,işlemci baya iyi bana göre daha iyisini alamam ama bütçe...