Selamun aleyküm yeni bir pc aldım kendim topladın win 10 veya 11 yüklemeye çalışırken flashı seçiyorum herşeyi yapıyorum fakat windows kurulum ekranı gelmiyor oradaki mor ekranda takılıyor yardımcı olabilirmisiniz kaç günden beri uğraşıyorum
Yeni bir pc aldım ve montajını evde kendim yaptım fakat windows 11 kurmaya çalışırken flashı açıyorum ama kurulum ekranındaki sadece mor ekran geliyor biraz durduktan sonra pc yeniden başlıyor win 11 nasıl kurabilirim yardımcı olabilirmisiniz
asus prime b650m-r anakartım üzerinde kasa fanlarını takabileceğim sys fan soketi yok bu durumda hangi sokete takmam gerekiyor cha fan diye bir soket var acaba onamı takacağım
Ana kartım: msi b450m pro-m2 max
işlemcim ryzen 5 3600
ekran kartım ise GT1030 artık yükseltmenin vakti geldi diye düşünüyorum ve işlemcimin kaldıracağını düşündüğüm için ikinci el RX 5600 XT alacağım fakat ANA KARTIM BUNU KALDIRIRMI? bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bu yaz çalışıp tahmini 40k para kazanacağım 3-4 tane 1660 super ekran kartı almayı düşünüyorum en pahalısı etheryum diye biliyorum etheryum kazacağım tahmini getirisi ne kadar olur bi yardımcı olabilirmisiniz
Başlıktada gördüğünüz gibi anakartım msi b450m pro m2 max
ASUS GeForce DUAL RTX 3060 almayı düşünüyorum acaba benim anakartım bu ekran kartlarını desteklermi merak edenler için işlemci olarakda amd ryzen 5 5500 4,20 ghz alacağım ekran kartı iyi bir şekilde besler diye düşünüyorum
Başlıktada gördüğünüz gibi anakartım b450m pro m2 max
ASUS GeForce DUAL RTX 3060 almayı düşünüyorum acaba benim anakartım bu ekran kartlarını desteklermi merak edenler için işlemci olarakda amd ryzen 5 5500 4,20 ghz alacağım ekran kartı iyi bir şekilde besler diye düşünüyorum
1672776051
olacakdı