ENESA isimli üyenin son içerikleri

1. E

Dün aldığım TV'de beyaz lekeler var

Arkadaşlar dün servis kurulum yaptı ardından bu şekilde siyah ekran üzerine beyaz lekeler var. Bu tv problemli mi bu durumda ne yapmalıyım Samsung 75bu8000
  2. E

Çözüldü✓ Dün alıgım Hazır Sistemden ses geliyor (ötüyor)

Abi dediğin gibi Alt+F4 çekince ses gidiyor ama Ultrada 110 fps alıyorum ötüyor eski kasam lowda 15 fps verir canı çıkardı onda ötme felan yok bu daha yeni ürün 1 günlük kullanımda böyle oldu
  3. E

Çözüldü✓ Dün alıgım Hazır Sistemden ses geliyor (ötüyor)

Arkadaşlar dün Hazır sistem aldım Forza 5i şimdi indirebildim. Başta ötmüyordu 1-2 saat sonra kasada bu ses çıkmaya başladı Sesi sona verirseniz daha iyi işitebilirsiniz. Bu ses hangi parçadan ekran kartındanmı nerden geliyor. Sizce ne yapmalıyım Arkadaşlar kart Asus radeon rx6700xt Bu...
  4. E

Ryzen 5600 için GPU, PSU veya Hazır sistem önerisi

Arkadaşlar 5600 için en iyi kombinasyonlu pc'yi almak istiyorum 8 senelik amd ekran kartı kullanıyorum o yüzden gpu amd alacağım sanırım 5600 için en ideal Anakart Gpu ve Sıkıntı çıkarmayacak Güç Kaynağı arıyorum. Acemiyim sanırım 2x8 Ram ve yanında 1TB ssd kullanacagım. Ve bu sistemin...
  5. E

Çözüldü✓ AMD mi daha iyi Nvidia mı?

8 yıllık amd kullanıcısıyım pcnin içinden geçmeme ragmen (hem hem fiziki hemde kullanım açısından) banamısın demedi. bi 2019'da cpunun termal macununu silip yenisini sürdüm bir kuruş masraf açmadı bana allah var. Bugün bile hala o macunla oyun oynuyorum. Bu ay yine bi sistem toplayacagım o da...
  6. E

PARA İADESİ DEĞİL SİSTEMİ İSTİYORUZ - GG

Yemin ediyorum tam anlamıyla fiyasko şuan saat 23.00 hayla sayfa ekleyip kaldırıp birşeyler saçmalyıp duruyorlar bazı ürünleri 21.30da da verdiler saniyelik. Şu saatten sonra al desende almam, insanların burnundan getirmeye birebirsiniz. her şey para olmamalı ben aponun yerinde olsam şimdiden...
  7. E

Saat 21:00 ve 22:00 Da Alabilen varmı

Aynı şekilde bi 20 de sepete ekledim ödeme yaparken bitti o zamandan beri alamadım malesef Düzenleme: Elim kolum yoruldu yemin ediyorum Düzenleme 2: Şuan mobilden stok yok uyarısı, Pc'den İşlemci stoğu kalmadı uyarısı alıyorum
Geri