2. El mchose v9 pro buldum alacağım fiyatı 2500 tl tam bütçeme uygun almayı düşünüyorum kulaklık hakkında bilgim yok videolar izledim herkes tiz sese önem veriyor basslı sesi az diyor sizce alınır mı
Yarım saat önce ben yardım formu açtım kimse görmedim acaba bu klavye alınır mı bütçem bu kadar klavye hakkında hiç bir fikrim yok acaba bozulma vb sorunla karşılaşır mıyım alınır mı
James Donkey JDK87 Rainbow Mekanik Hisli
Membran Türkçe Q Gaming 87 Tuş Beyaz
Klavyenin linki
Bu klavyeye incehesap indirimlerinde denk geldim ucuz olması dikkatimi çekti bu marka bu klavye alınır mı sıkıntı yaratır mı bütçe kısıtlı olduğu için ve bilgim olmadığı için soruyorum bu klavye...
Normalde pubg oynarken bişey yoktu daha sonra güncelleme geldi ve ondan sonra oyuna ne zaman girsem siyah ekran geldi ve oyundan attı bu sadece pubg de böyle nası düzeltebilirim ekran kartı RX 7600 8gb normalde 100+ FPS rahat alıyorum bence FPS le alakalı değil aşağıdaki fotoğrafta hatanın resmk...
Amazonda anlatsam uzun sürer kısaca teslimat tarihini 9 temmuz girdim ama bana 6 temmuzda lazım bende beklemek istemiyorum o yüzden
Değiştirmem lazım dün 4 temmuzda sipariş verdim bu gün 5 temmuz haberiniz olsun değiştirmem lazım ama hiç
Bir şekilde değiştirme yolunu bulamadım lütfen yardımcı...
Kulaklığım çok eskidi ve aynı zamanda eksileri olarak kulağımı çok acıtıyor çok terletiyor mikrofonu çok kötü
Yeni bir tane almak istiyorum aklımda bir kaç tane var ama tam içime sinmedi o yüzden önerilerinizi bekliyorum
Alacağım kulaklığı oyun için kullanacağım kulak içi yada kulak dışı olması...