EnesAkts isimli üyenin son içerikleri

1. EnesAkts

Yardım Mchose V9 Pro Alınır mı

Ben direk dongle ile bağlayacağım telefona ve bilgisayara ama sıkıntı olarak galiba 2 farklı cihaza aynı anda bağlanmıyormuş çokta önemli değil
  2. EnesAkts

Sence eksi bir yönü varmı ve bass olayı abartıldığı kadar varmı
  3. EnesAkts

2. El mchose v9 pro buldum alacağım fiyatı 2500 tl tam bütçeme uygun almayı düşünüyorum kulaklık hakkında bilgim yok videolar izledim herkes tiz sese önem veriyor basslı sesi az diyor sizce alınır mı
  4. EnesAkts

🔥İndirim 450 TL - James Donkey Membran %75 Klavye

Yarım saat önce ben yardım formu açtım kimse görmedim acaba bu klavye alınır mı bütçem bu kadar klavye hakkında hiç bir fikrim yok acaba bozulma vb sorunla karşılaşır mıyım alınır mı
  5. EnesAkts

Yardım James Donkey Jdk87 Rainbow Mekanik Hisli Alınır mı

James Donkey JDK87 Rainbow Mekanik Hisli Membran Türkçe Q Gaming 87 Tuş Beyaz Klavyenin linki Bu klavyeye incehesap indirimlerinde denk geldim ucuz olması dikkatimi çekti bu marka bu klavye alınır mı sıkıntı yaratır mı bütçe kısıtlı olduğu için ve bilgim olmadığı için soruyorum bu klavye...
  6. EnesAkts

Steam Pubg Oyundan Atıyor

Direk Steam üzerinden silsem kalıntısız silinir mi
  7. EnesAkts

Steam Pubg Oyundan Atıyor

Normalde pubg oynarken bişey yoktu daha sonra güncelleme geldi ve ondan sonra oyuna ne zaman girsem siyah ekran geldi ve oyundan attı bu sadece pubg de böyle nası düzeltebilirim ekran kartı RX 7600 8gb normalde 100+ FPS rahat alıyorum bence FPS le alakalı değil aşağıdaki fotoğrafta hatanın resmk...
  8. EnesAkts

Yardım Amazonda Teslimat Tarihini Değiştirmem Lazım

Mesajlaşma yardımcısına bağladı onda da teslimat tarihini değiştiremiyorum sadece iptal et falan seçeneğini sunuyor
  9. EnesAkts

Yardım Amazonda Teslimat Tarihini Değiştirmem Lazım

Amazonda anlatsam uzun sürer kısaca teslimat tarihini 9 temmuz girdim ama bana 6 temmuzda lazım bende beklemek istemiyorum o yüzden Değiştirmem lazım dün 4 temmuzda sipariş verdim bu gün 5 temmuz haberiniz olsun değiştirmem lazım ama hiç Bir şekilde değiştirme yolunu bulamadım lütfen yardımcı...
  10. EnesAkts

Yardım Max 5000tl Kulaklık Önerilerine İhtiyacım Var Kronik Olmayan Fp Kulaklık

Onda dip ses sorunu var diyo herkes o yüzden alasim yok ama 2. Planda
  11. EnesAkts

Yardım Max 5000tl Kulaklık Önerilerine İhtiyacım Var Kronik Olmayan Fp Kulaklık

Kulaklığım çok eskidi ve aynı zamanda eksileri olarak kulağımı çok acıtıyor çok terletiyor mikrofonu çok kötü Yeni bir tane almak istiyorum aklımda bir kaç tane var ama tam içime sinmedi o yüzden önerilerinizi bekliyorum Alacağım kulaklığı oyun için kullanacağım kulak içi yada kulak dışı olması...
  12. EnesAkts

RX 7600 ile Minecraft 40 Fps Alıyorum?

Ben 16 chunklarda 600+ FPS alıyorum sıkıntı sende RX 7600 r5 5600
  13. EnesAkts

30-35k Civarları Hazır Kasa

Banada öneri yapar mısın
  14. EnesAkts

🔥İndirim Adidas Ayakkabilar %50 İndirimli +300tl Kupon

Ne kadar sürecek bu indirim yarın yada ondan sonraki gün varmı
  15. EnesAkts

❌İndirim Bitti! North Bayou F80 (2026 Model) Monitör Kolu 849tl

İyi güzelde keşke beyaz rengi indirime girse bana beyazı lazım