Enescobar isimli üyenin son içerikleri

1. E

UYGUN FİYATA RAYBAN GÖZLÜK BULDUM BU SATICI SİZCE GÜVENİLİRMİDİR?

internette rayban gözlük ararken ptt avmde urban optics adlı satıcıya denk geldim diğer sitelere göre fiyatları baya uygun yorumlarıda olumlu ama gerçek ürünmüdür replika mıdır merak ediyorum sizce bu fiyatlara gerçek ürün gönderirlermi? gözlüklerden anlayanlar bakabilirmi...
  2. E

🔥İndirim Anker SoundCore Q10i 999TL

Qcy h2 pro ile arasında kaldım qcy biraz daha küçük ve tasarımı daha iyi geldi hangisi alınır sizce
  3. E

EA FC 24 BU BUG NASIL DÜZELTİLİR

OYUNU BİR SÜRE OYNADIKTAN SONRA BU ŞEKİLDE BUGA GİRİYOR VE BİR SÜRE SONRA OYUN ÇÖKÜYOR BU NASIL DÜZELTİLİR
  4. E

LORDS OF THE FALLENDA VSYNC KAPANMIYOR

Onuda denedim baya kurcaladimda kapanmıyor anlamadim
  5. E

LORDS OF THE FALLENDA VSYNC KAPANMIYOR

baya bir uğraştım ama kapatamıyorum oyun 60 fpsde kaldı nasıl kapatabilirim.
  6. E

OYUNLAR 60 FPSDEN YUKARI ÇIKMIYOR

ayarlardan v synci kapattım oldu. v sync nasıl bir faydası var tam olarak
  7. E

starfield slime rancher 2 1695734450 o ayarı nasıl kapatabilirim 1695734466 165hz
  8. E

mehaba ilk defa bilgisayar aldım 2 hafta oldu pek kullanmayı bilmiyorum. denediğim bazı oyunlarda 60 fpsde takılı kalıyor daha yukarıya çıkmıyor bunu nasıl düzelte bilirim. ekran kartı 4060
  9. E

Çözüldü✓ PC YE BİRSÜRE DOKUNMADIĞIMDA OTOMATİK UYKU MODUNA ALIYOR

oyun yüklemek için pcyi birsüre açık bıraktıktan sonra otomatik olarak uyku moduna geçiyor bunu nasıl kapata bilirim. pc w10 iken sorun yoktu w11 e geçtikten sonra başladı.
  10. E

hangi telefonu almak yapmak daha mantikli

Samsung a13 var 7k ama o Onu alabilirsin
  11. E

Xbox oyun kolu mu yoksa ps dualsense kolu mu? (pc)

Evet 8.nesilde yoktu 9da var
  12. E

Xbox oyun kolu mu yoksa ps dualsense kolu mu? (pc)

Xbox kullanıcısıyım ergonomisi falan olsun kol gerçekten kaliteli olduğunu belli ediyor ama bir kronik sorunu var bir sure kullandıktan sonra rt tuşunda yapışma oluyor çözümü internette mevcut.
  13. E

🔥İndirim Microsoft Xbox Controller Naysla 1837TL

3. Yıllık xbox kullanıcısıyım 8. Nesilde 9. Nesilde kullandım kollar gerçekten çok kaliteli fakat bazı kronik sorunları var mesela rt ve lt tuşları bir sure sonra yapmaya ve 1,2 saniye takılı kalmaya başlıyor bunların çözümü internette var yapabilirsiniz. En beğendiğim özelliği garanti...
  14. E

Yardım Oyuncu monitör tavsiyesi

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12135 Ben bunu aldım indirimde şuan
Geri