Enescrc isimli üyenin son içerikleri

1. E

YENİ TOPLADIĞIM SİSTEME GÖRÜNTÜ GELMEDİ

biosa amd update attım duzeldi
  2. E

Pc min altinda birsuru bocek olusu var

salatalık koymanı tavsiye ederim salatalıkdan nefret ediyorlar gelmiyorlar ayrıca 21. yüzyılda bence bunun bir sürü çözümü var kasayı değil yaşadığımız ortamıda düşünmek lazım ilaç vesaire bir sürü çözüm yolu var araştırmanı tavsiye ederim
  3. E

Kule Ti̇pi̇ İşlemci̇ Soğutucu Siğmamasi Üzeri̇ne Fan Yer Deği̇şi̇mi̇ Sorun Yaratirmi

abi inşallah dalga geçiyosundur ben yanlış takdım takmadım demiyorum doğrusunu biliyorum başlığı dahi okumadan yorum yapmışsın yinede teşekkür ederim
  4. E

denedim malesef olmadı 1725655355 bios pili ram kabloları işlemciyi ekran kartını statik elektriği sıfırlama ıvır zıvır hepsini denedim ram ve işlemci ışığı yanıyor ne bozuk onuda anlayamadım anakartda ramde işlemcide olabilir :(
  5. E

Kule Ti̇pi̇ İşlemci̇ Soğutucu Siğmamasi Üzeri̇ne Fan Yer Deği̇şi̇mi̇ Sorun Yaratirmi

1725654992 ekran kartı ısınmaz kolay kolay işlemci skntı
  6. E

HERŞEYİ SÖKÜP GERİ TAKTIM RAM VE İŞLEMCİNİN IŞIĞI YANIYOR ANAKARTMI ARIZALI ACABA
  7. E

Kasaya laf edenler için söyleyim mini atx kurmam gerekiyordu bunu kurdum başka miniatx önerisi olan varsa buyursun 4080 superın sığdığı tek mini atx olabilir büyük kasaya geçemiyorum işimden dolayı sureklı seyehat ediyorum bu bile büyük benim için yıllarca laptop kullanan biriyim mecburen...
  8. E

Asrock riptide anakart 4080 super amd ryzen7800x3d işlemcili yeni topladığım kasayı bugün monitore taktım görüntü gelmedi monitörde arıza yok bu arada fanlar çalışıyor ekran kartı işlemci rgb ler çalışıyor sadece görüntü veya bios ekranı gelmıyor
  9. E

2 kişi ak dedi sen siyah ustam nasıl yapcaz şimdi :D
  10. E

çok teşekkür ederim 1725576263 çok teşekkür ederim
  11. E

Öncelikle yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum ilk defa sistem kuruyorum normalde laptop kullanıcısıydım uzun yıllardır aldığım ram rgb olduğu için kule tipi işlemci soğutucu ramin üstüne biniyor binmesi sorun değil üstüne taktığım zaman kasanın cam kısmı oturmuyor tabiri caizse uzun geliyor...
  12. E

İlk Defa Sistem Kuruyorum Anlayan Arkadaşların Önerilerini almak istiyorum

tam 80 bin tutuyor 1725035693 kasayı çok büyütemem çok seyehate çıkıyorum ufak olması gerek arabanın ıcıne koyup seyehatimi yapayım maksat atx geçiyor bu kasada ama olmazmı yada kasayı değiştirmeden güç kaynağını değiştirsem 1725035773 yani şuan ram yetceğini düşünüyorum 32 gb ın render...
  13. E

İlk Defa Sistem Kuruyorum Anlayan Arkadaşların Önerilerini almak istiyorum

Arkadaşlarım ilk defa sistem kuruyorum daha önce hep satın aldım veya laptop kullanıcısıydım aşırı ısınmadan dolayı laptopdan vazgeçtim kendime arabaya atıp rahat taşıyabilceğim az ısınma yapcak verimli bir sistem kurmak istedim hikayeli oyunlar ve rekabetçi fps oyunları oynuyorum ortalama alt...
Geri