enesfurkanemir isimli üyenin son içerikleri

1. enesfurkanemir

6 7 BİN TL LİK MONİTÖR

Arkadaşlar 6 7 bin lik gaming monitör arıyorum 165veya 240 hz olabilir.Ghosting sorunu olmayan ölü piksel olmayan varsa önerirseniz sevinirim aklımda olan monitör şu güzel midir sizce de ? link...
  2. enesfurkanemir

Masaüstü oyun bilgisayarı tavsiyesi

Yok agam dediğim gibi 12 GB ekran kartı Nvidia RTX olacak ram 16 veya 32 SSD ise 1 TB
  3. enesfurkanemir

Masaüstü oyun bilgisayarı tavsiyesi

Arkadaşlar bütçem 28-30k arası İstediğim şeyler Nvidia ekran kartı 12gb 192 veya daha fazla bit 1 TB SSD ve 16 veya 32 GB ram bu fiyat aralığında bana sistem toplar mısınız şu 3 ürünler içinde olmak kaydıyla teşekkür ederim.
  4. enesfurkanemir

PC tavsiyesi üzerine geldim aşağıda resim de yer vericem yardımcı olur musunuz

Agalarım benim istediğim 12gb ekran kartı,1tb SSD,32gb da ram istiyorum sizce yanlış mı düşünüyorum
  5. enesfurkanemir

PC tavsiyesi üzerine geldim aşağıda resim de yer vericem yardımcı olur musunuz

sizce bu PC alınır mı ? Veya değiştirelecek bir yanı var mı ?
  6. enesfurkanemir

Çözüldü✓ NVİDİA 3060 RTX ekran kartı ile işlemci uyumu

Peki anakart olarak var mı bi öneriniz sadece ekran kartım var diğer parçalar hakkında bilgim yok çok fazla yardımcı olursanız sevinirim
  7. enesfurkanemir

Çözüldü✓ NVİDİA 3060 RTX ekran kartı ile işlemci uyumu

Arkadaşlar Nvidia RTX 3060 12GB 192bit ekran kartım var işlemci olarakta ryzen 5 5600 almak istiyorum sizce nasıl olur veya öneriniz var mı
Geri