enesgnz isimli üyenin son içerikleri

1. E

Öneri 2TB Sata SSD tavsiyesi verir misiniz?

Aklıma yeni bir fikir daha geldi. M2 kutusu almak yerine m2 dönüştürücü alsam her iki m2yide dahili kullansam nasıl olur. Bir problem yaşar mıyım? Daha iyi olur diyorsanız dönüştürücü önerebilir misiniz? Edit: anakartımda PCI-e 3.0 x1 mevcut galiba biraz düşük kalıyor sizce dönüştürücümü alayım...
  2. E

Araştırdığım üzere sorunsuz bir şekilde diskin tüm bölümlerini klonlayınca sorun olmuyor. Normalde sıfırdan kurardımda çok fazla önemli program kurulu ondan dolayı klonlamayı tercih ediyorum.
  3. E

Samsung 990 pro 2tb soğutuculu almaya karar verdim. Birde önceki m2 ssdmi klonlamak için buna bir kutu almam lazım kutu önerisinde bulunabilir misiniz? Klonladıktan sonra eski m2yi harici olarak kullanacağım. Eski m2nin modeli crucial P3 500gb.
  4. E

Evet m2 kutusu lazım olucak araştırmadım ama henüz. Sizce ne almalıyım ssd olarak? Konuya eklediğim linkden baktım kingston KC3000 iyi gibi geldi.
  5. E

Aklıma bir fikir geldi sizede sorayım. 2tb veya 1 tb m2 ssd alıp elimdeki m2 ssdyi yeni aldığıma klonlayıp eski m2 ssdyide satıyım veya harici olarak kullanayım. Veya başka bir fikriniz varmı?
  6. E

870 EVO almayı düşünüyorum fakat trendyolda 2TB versiyonu 9489TL, 1 TB versiyonu 3750tl hangisini alsam bilemedim. 870 EVO iyi midir? bu arada?
  7. E

Herkese merhaba öncelikle, bilgisayarıma yeni bir ssd almam gerekiyor, yazılım işleri ile uğraştığım için bilgisayarım sürekli doluyor. Şuanda bilgisayarımda 512gb m2, 1tb sata ssd olmak üzere 2 adet ssd mevcut. Anakartımda tek bir tane m2 girişi olduğu için tekrardan sata ssd almak zorundayım...
Geri