şuanda beam ng iniyor ama yakın zamanda format attım cs2 rustta da yanlış hatırlamıyorsam hızlar böyleydi
1707225539
rainbowda da denedim şimdi ve sonuç hala aynı
Speed testlerde aldığım hız 110-120 arası. Normal şartlarda steam de bir şey indirirken de 11-13 arası oluyordu ama bir süredir indirme hızım bu şekilde. Sebebi ne olabilir?
Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz haftalarda arkadaşlarıma kendi sistemin bi model altını topladım (ryzen 5 5500, rx 6700 geri kalanları benimkiyle benzer). Birlikte rust oynarken onlara fps lerini sorduğumda ortalama 120 civarları dediler( 1080 fullayarlarda). Benim rust taki fps'm ise yaklaşık 90...
kağıt üzerindeki veriler gerçeği yansıtmıyorsa gerçeği anlamanın tek yolu iki monitörü yan yana koyup incelemek oluyor. Bu da pek mümkün gözükmüyor. Siz olsanız iade edip gigabyte mı alırdınız? şuanki monitörümde ışık sızması artmayacaksa hiç uğraşmaya değmez diyip kullanmaya devam edeceğim.
ne gibi üstünlüğü var gigabyte ın. viewsonici seçmemdeki bir diğer sebep hdr10 desteklemesiydi. viewsonicte gtg 1ms mprt 05 ms gigabayte ın mprtsi zaten 1ms. kağıt üstünde viewsonic standı hariç daha üstün. arkadaşıma da viewsonicin aynı monitöründen aldık onda da ışık sızması var. zaman...
bu monitörü de inceledim. değerlendirmelerine de baktım bu monitörde de ghosting ve ışık sızmasından yakınanlar çok olmuş. youtube de viewsonic monitör için bir video izledim. muhtemelen sponsorlu içerikti direkt itopyadan tanıtıyodu monitörü. incelediği monitörde hiç yoktu ışık sızması falan bu...
Merhaba herkese 17.12.2023 tarihinde vermiş olduğum monitör siparişi 19.12.2023 tarihinde elime ulaştı. Bilgisayara bağlar bağlamaz ölü piksel testi ve ışık sızması testi yaptım. Ölü piksel çıkmadı ama ışık sızması var(siyah ekranda). IPS ekranlarda normal diyorlar ama yine de hakkım varken...
nasıl anlayabilirim coil whine sesini? youtubeden dinledim ama biraz daha çınlama sesi gibi benden gelen
1692793429
r6 oyununda poligonda tekrar test ettim 99 dereceye kadar çıktı ama fan speed %62 diyor. bu kadar ısınmasına rağmen neden %100 de çalıştırmıyor. bir de oyuna girdiğim gibi sıcaklık...
geçen ay sinerji bilgisayardan aldığım hazır sistemde bugün oyunu kulaklıksız oynarken kasadan gelen çınlama benzeri bir ses dikkatimi çekti. oyundan alt tab atınca ses gidiyordu. ikinci monitörden sıcaklık değerlerini kontrol ettiğimde oyunda 95 derecelere çıktı sıcaklık anında. daha fazla...