Ürün geldiğinde size teslim olduğunda incelediniz mi tadında onay geliyor siz onaylamadan karşı tarafa para geçmiyor zaten satıcı değil alıcıyı koruyan bir sistem
beyler bayanlar yeni hesap açıp alabilirsiniz kodu otomatik veriyor çoğu ürünce geçerli saçma bir şekilde linçleyeceğinize alın 1000 liralarda gezen ürün yeni yıla girmeden almanızı tavsiye ederim
ilgimi çekiyor ama bilmiyorum neler var nasıl oyunlar geçmişte fifa valo oynamış biriyim öyle oyunlarla pek aram yoktu büyümenin verdiği sakinlik bilemiyoruım ilgimi çekti fiyat hakkında bilgin varmı uygun mu?
evde ps4 var kardeşime verdim ve uzaklaştım bilgisayar oyunlarını bıraktım laptop ve ikinci ekranımla odamdayım sizce nintendo switch oled alınır mı 2.el olarak ne düşünüyorsunuz satıcı fiyatı onayladı fiyatlara hakim değilim uygun mudur oyun oynama hevesim gelir mi ne dersiniz
Bu şekilde bir sorun yaşamazsın ama tavsiyem diskini bölümlendirerek bir diskte 2 işletim sistemi bulundurman tak çıkar uğraşmazsın bu tür yazılımlar mevcut haberin olsun
Asus Vivabook 16x laptop bilgisayarıma ram desteği yapmak istiyorum cpu-z verilerini ekliyorum acilinden bana yardımcı olursanız sevinirim bütçem maks 1500 bilgisayarın kendisinde lehimli bir 8gb ram var uyumlu
olur ise 16 da önerebilirsiniz
1742196458