https://www.incehesap.com/gamepower-force-rgb-kablosuz-beyaz-gamepad-2-4g-bluetooth-kablolu-fiyati-79147/
Hangisi daha iyi? Eklediğim linktekinin görünümünü daha çok beğendim ama her şey görüntü değil. Şarj standı çok fark yaratıyor mu? ve bu iki modeli de bluetooth hariç usb takarak kablosuz...
Bir güncelleme yapayım. Bios ayarlarımı tamamen sıfırladım. Expoyu tekrar açtım.
Bilgisayarı yeniden başlattığımda-kapatıp açtığımda açılması çook uzun sürüyordu sanki biostan tekrar frekans ayarı yapmışım gibi ve sistem sorunsuz açılıyordu. Biostaki memory context restore özelliğini açarak bunu...
Hocam maalesef. Şimdi tekrar denemek için Expo tweaked'ı açtım. Sistem kendini yeniden başlatıyor ayardan sonra ve açılıyor. Şuan sorunsuz bi şekilde kullanıyorum. Ama yeniden başlattığımda ekte gönderdiğim sorunu yaşıyorum, bios bile donabiliyor bazen. Ramim expo desteklemese hiç açılmaz diye...
Sanırım bi seferliğine görev yöneticisinde 6000mhz göründü. Tekrar açtığımda 4800e indi. Tüm expo profillerini denedim ama olmadı sistem açılmadı.
Anakartım Asus B650M-F. Ram Patriot Viper Venom 16GB DDR5 Cl30
Hocam teşekkürler ederim bios donmadan kapattım ve oldu. Başka bir sekmeden de ram hız ayarı yapmıştım şuan görev yöneticisinde 6000mhz yani max hızda görünüyor. Belki de iki farklı yerden yapılan ayar çakışmıştır bilemiyorum böyle bi hata olur mu ama 😁 her videoda görüleni yapmamak lazımmış...
İncehesaptan aldığım hazır distemim hata veriyor. Monitörüm olmadığı için tvye bağlayıp birkaç bios ayarı (ram expo vs) yapmıştım onunla ilgisi olabilir mi?
Önce açılırken bu hatayı aldım. Sonra belki yaptığım ayarlardandır deyip biosa girdim ancak orada da dondu bilgisayar.