eneskocer isimli üyenin son içerikleri

1. E

Kalıcı Ücretsiz 06 -13 Nisan Epic Dying Light Ücretsiz Verecek

hocam galiba epic games "kandırdım kandırdım" dedi blazing sails dün akşama adar ücretsiz verilecek gözüküyorken şuan gözükmüyor..
  2. E

IPS ve VA farkı nedir

hocam 27 ve üstü için kavisli önermenizin sebebi nedir?
  3. E

Bu Klavye Alınır Mı?

https://www.hepsiburada.com/msi-vigor-gk20-kablolu-oyuncu-klavyesi-p-HBV00001AJJAG?magaza=Hepsiburada sesli bi klavye istemiyorum. Bu klavye yorumları doğrultusunda isteklerimi karşılıyor fakat fiyatını karşılar mı kullanan veya başka bir klavye önerisi olan var mı? Bütçem max 620 TL, daha...
  4. E

hazır sistem önerisi

hocam oyunlarda aldığın fps leri oyun ismiyle birlikte söyleyebilir misin. Bir de işlemci performansından memnun musun. Almayı düşünüyorumda.
  5. E

AOC monitör alınır mı?

https://www.itopya.com/aoc-27-27g2u-144hz-1ms-vga-2xhdmi-dp-freesync-premium-g-sync-fhd-ips-gaming-monitor_u9096 Aoc monitörleri bence başarılı. Ben bu linktekini kullanıyorum yaklaşık 7 aydır. Gayet memnunum.
  6. E

Acil! Masaüstü bilgisayarımda wifi ağları gözükmüyor

önerin var mı acaba
  7. E

Acil! Masaüstü bilgisayarımda wifi ağları gözükmüyor

PRIME B450M-K II model anakart var. wifi ağlarını göremiyorum. bu anakart modeli wifi desteklemiyor mu yardımcı olursanız sevinirim.
  8. E

Bu Sistem Fiyatına Değer mi?

ne bu dostum? benim attığım sistemin parçaları mı gözükmüyor acaba? 32 gb ram 1tb ssd 5600 işlemci var 14400. senin attığın bi tek ekran kartı 6700 14000tl diğer parçalar kötü. benim attığım sistemden avantajını açıklar mısın?
  9. E

dostum 800 tl farkla işlemcim 5600 daha iyi, ram 2 katı, ssd 2 katı nasıl daha iyi oluyor pek anlamıyorum kasa işlerindende. ekran kartı için diyorsan gamer değilim genelde işim için kullanıcam çok önemi yok yani 6600 ile 6650xt nin benim için. Bu gözle bakınca da senin attığın daha mı iyi?
  10. E

Özelliştirdim ama parçalara baktınız mı aşağıdan. 32 ram | 1TB ssd | 5600 | kasayıda mesh yaptım
  11. E

https://www.incehesap.com/neron-6600-v2-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50681/?hsu=118275,46769,382114,46775,409359,391681 Arkadaşlar bu sistem fiyatının hakkını veriyor mu? Yoksa beklemeli miyim?
  12. E

Dost Kayaoglu DK4 AMD Sistemi Hakkında Görüşlerinizi Bekliyorum Acil!!

hocam donanımarşivi kanalında da bir video var 5600 ü çok övüyor. içime kurt düşürdü o video. 5500 ü ve altındakileri baya eleştiriyor. 5500 kullananlardan olumsuz geri dönüşte almadım halbuki çoğu kullanan memnun gözüküyor.
  13. E

Ana Konu 🔥 Donanım Arşivi MD4 Sistem Çıktı 🔥

durum ne arkadaşlar yoğunluk var mı istanbuldaki şubelerde
  14. E

Dediğim gibi çok oyun oynamayacağım. ultra ayar hevesim yok sadece güncel oyunlarda zorlamasın kafasındayım. O konuda sıkıntı olmaz umarım.
  15. E

hocam psu yeterli oluyor mu bi arkadaşım 650w alırsan daha rahat edersin demişti ama bilemedim
Geri