Dostlar kardeşim bilgisayarında rdr2 oynarken ortada hiçbir şey yokken bir anda kişisel bilgisayarınizda bir sorun oluştu diye mavi ekran gelmiş pc kendini yeniden başlatmış sonradan bilgisayari açmaya çalıştığımızda direk biosa atıyordu biostan çıkamıyorduk ramleri tak çıkar yaptık şuan hiçbir...
Mikrofonum dipses şeklinde ve sürekli bir şekilde çok fena cızırtı çıkarıyor discordda arkadaşlarla v.s konuşurken hep rahatsız oluyorlar. Metal kısma dokununca cızırtı susuyor. Kardeşimin pcde denedim onun pcdeyken 0 cızırtı. Topraklamayla ilgili düşünüyorum. Nasıl çözebilirim
O zaman şimdi boş portumun olmadığı hakkında bi dilekçe yazıp bölge müdürlüğne vermem gerekiyor değil mi? Fakat ben altyapının olup olmadığını da bilmiyorum onu nasıl öğrenebilirim.
Dilekçeyi nasıl yazmalıyım nereye vermeliyim. Bu arada adresimde altyapı var mı bilmiyorum komşumuz kablo ile çekiyormuş interneti öle sölüyor bizimkiler. Biz öle yapamazmıyız diye sorduklarında kablo artık yasak demişler bizimkilere.
1674839313
Çoğu altyapı sorgulama sitesinde direk altyapınız...
Şu ana kadar internetteki tüm altyapı sorgulamaları yaptım hiçbirinde uygun internet çıkmadı.
1674838524
bu kadar kolay çözülebilicek bi iş mi, dilekçeye falan gerek var diyolardı okuduğuma göre, fakat tam anlayamadım dilekçe olayını.
Arkadaşlar çok uzun süredir bu sıkıntı yüzünden superbox kullanıyorum internetim akşam saatlerin 3-4mbpsye kadar düşüyor bu boş port için dilekçe v.s vermemiz gerekiyormuş tam olarak nereye dilekçe vermeliyiz. internette bu dilekçenin örneği v.s var mıdır.
Beyler internet hızım 4.5g ve internette 4.5g internetlerin 375 mbps görebildiğini duydum. Ben maximum 25 30 görüyorum o da sabah saatleri, onun dışında hep 5 10 civarı. Bunun sebebi ne olabilir. Ethernet kablosu kullanıyorum.