enesl isimli üyenin son içerikleri

1. E

Rdr2 oynarken ani mavi ekran sonrası açılmama

Dostlar kardeşim bilgisayarında rdr2 oynarken ortada hiçbir şey yokken bir anda kişisel bilgisayarınizda bir sorun oluştu diye mavi ekran gelmiş pc kendini yeniden başlatmış sonradan bilgisayari açmaya çalıştığımızda direk biosa atıyordu biostan çıkamıyorduk ramleri tak çıkar yaptık şuan hiçbir...
  2. E

Yardım Türknet davet kodu arıyorum

valla şöle biyerdeyim dijital sözleşmeyi de imzaladım kimliği de gönderdim şimdi sekmeyi kapatabilir miyim anlamadım bende tam
  3. E

yaptım sanırım. tam onaylayabildim mi emin değilim bi bakar mısın sen
  4. E

Türknete başvuruyorum da arkadaş davet kodu ile indirimli kullanılıyormuş sanırım. Verebilicek olan var mı.
  5. E

Mikrofonda dip ses şeklinde cızırtı

Mikrofonum dipses şeklinde ve sürekli bir şekilde çok fena cızırtı çıkarıyor discordda arkadaşlarla v.s konuşurken hep rahatsız oluyorlar. Metal kısma dokununca cızırtı susuyor. Kardeşimin pcde denedim onun pcdeyken 0 cızırtı. Topraklamayla ilgili düşünüyorum. Nasıl çözebilirim
  6. E

Boş port yok sıkıntısı

tamamdır deneyip dönüş sağlarım umarım bu internet çilesinden kurtulabilirim 2023 yılında 300gb kotalı internete 320tl ödüyoruz 😁
  7. E

Boş port yok sıkıntısı

O zaman şimdi boş portumun olmadığı hakkında bi dilekçe yazıp bölge müdürlüğne vermem gerekiyor değil mi? Fakat ben altyapının olup olmadığını da bilmiyorum onu nasıl öğrenebilirim.
  8. E

Boş port yok sıkıntısı

Dilekçeyi nasıl yazmalıyım nereye vermeliyim. Bu arada adresimde altyapı var mı bilmiyorum komşumuz kablo ile çekiyormuş interneti öle sölüyor bizimkiler. Biz öle yapamazmıyız diye sorduklarında kablo artık yasak demişler bizimkilere. 1674839313 Çoğu altyapı sorgulama sitesinde direk altyapınız...
  9. E

Boş port yok sıkıntısı

Şu ana kadar internetteki tüm altyapı sorgulamaları yaptım hiçbirinde uygun internet çıkmadı. 1674838524 bu kadar kolay çözülebilicek bi iş mi, dilekçeye falan gerek var diyolardı okuduğuma göre, fakat tam anlayamadım dilekçe olayını.
  10. E

Boş port yok sıkıntısı

Arkadaşlar çok uzun süredir bu sıkıntı yüzünden superbox kullanıyorum internetim akşam saatlerin 3-4mbpsye kadar düşüyor bu boş port için dilekçe v.s vermemiz gerekiyormuş tam olarak nereye dilekçe vermeliyiz. internette bu dilekçenin örneği v.s var mıdır.
  11. E

4.5G İnternet kaç mbps

sorunum mobilde olsa geleyim. direk evde kullandığım modemin hızı 4.5g
  12. E

4.5G İnternet kaç mbps

ben superbox kullanıyorum hep 5 10 arası 1 2 gördüğüm bile oluyor malesef
  13. E

4.5G İnternet kaç mbps

Beyler internet hızım 4.5g ve internette 4.5g internetlerin 375 mbps görebildiğini duydum. Ben maximum 25 30 görüyorum o da sabah saatleri, onun dışında hep 5 10 civarı. Bunun sebebi ne olabilir. Ethernet kablosu kullanıyorum.
  14. E

200 300Tl Civarı 128gb hızlı flash bellek

satın aldım teşekkürler
  15. E

200 300Tl Civarı 128gb hızlı flash bellek

200-300 fiyat aralığında sürekli 80-100gb oyunları kardeşimin bilgisayarından kendi bilgisayarıma atabilicegim hızlı bir bellek arıyorum.
Geri