EnesMain isimli üyenin son içerikleri

1. E

baslangıc motoru ıcın yardım lazım

motor surmeyı az bılıyorum ehlıyette suan ogrenmeye calısıyorum ehlıyetım 125 cc ye kadar yetıyor 17 yasındayım 1.83 boyum var bana baslangıc olarak yakısıklı benı uzmıyecek cın malı olmayan motor onerırmısınız butcem 100k ya kadar cıkabılır ybr harıc
  2. E

Ekran kartım yanmış olabılır mı?

Ekran kartımdan duman çıktı kasayı ıncelerken gördüm anıden gücü kestım size sorum şu ekran kartı yandıysa güç alırmı üstünde kırmızı ışık yanıyor kablo uyarısı yanı yandıysa o ışığın çalışması normalmı ekran kartım yandıysa güc alması normalmı fanları dönmüyor daha herseyı 0
  3. E

Çözüldü✓ Ekran kartımdan yanık kokusu ve duman geldi.

Cevap alabıldınmı aynı durumu yaşıyorum İncehesaptan aldım hazır sistem degısım yaptılarmı
  4. E

Yardım Ekran kartım çalışmıyor

Hdmı ı ekran kartından çıkarıp ana karta tak ekran kartını kasadan çıkar hala gelmıyorsa ramları sil tak
  5. E

Ekran kartım yandı mı?

Benden kaynaklı bi durum yok yani yanması benden kaynaklı olduğunu sanmıştım hersey normal gibiydi korkuyorum degısım yapmazlar diye ücret isterlermi peki
  6. E

Ekran kartım yandı mı?

Daha yeni almıştım :/
  7. E

Ekran kartım yandı mı?

Tamam peki
  8. E

Ekran kartım yandı mı?

Şuan kutuda ve yataktayım şuan aşırı korkuyorum anneme babama ne dıyecegımı bılmıyorum çünkü sadece böyle bir fotoğrafı var
  9. E

Ekran kartım yandı mı?

Hersey normaldi bana hazır sistem gonderdıler ben takmadım sadece ekran kartını ben taktım oda 8 diş girişli bi kablosu boştaydı onun kablosu boş sadece ekran kartını taktım görüntü geldi kablosuyla birlikte takılı halde görüntü geldi sonra duman çıktı dumanı görür görmez gücü kestım no signal...
  10. E

Ekran kartım yandı mı?

Onboardın ne olduğunu bilmiyorum ekrana monitörün logosu çıkıp kapanıyor no sıgnal hatası alıyorum
  11. E

Ekran kartım yandı mı?

Hazır sistem her parça 0 incehesap tan aldım
  12. E

Ekran kartım yandı mı?

Daha herseyı sıfır tüm parçalar sıfır rx 6600 ryzen 5 5500 16 ram ana kart Asus prime b450 m 1712433867 İnce hesaptan aldım
  13. E

Ekran kartım yandı mı?

Kartı taktım ekran geldi fanlar dönmüyordu en az 60 derecedeymiş sanırım donmesı ama dönmüyordu kasayı ıncelerken ekran açık bi şekilde duman çıktı bende hemen gücü kestım bıraz bekledim olayın şokundaydım sonra taktığımda ekran yoktu ekran kartını çıkarttım ana karta hdmı la bağladım ama ekran...
  14. E

Ekran kartım yandı mı?

Yenisini gonderırlermı yani bi ücret ısterlermi
  15. E

Ekran kartım yandı mı?

Hayır görüntü gelmiyor 1712433540 Aynen öyle :/
Geri