enesmühendis isimli üyenin son içerikleri

1. E

50k Bütçe İçin Sistem Önerisi

Merhaba, bende aynı fiyatlara bir sistem toplamaya çalıştım lakin şuan o fiyatlara en uygun toplayabileceğiniz sistem itopyadaki OEM pakete özelleştirmeyle fazladan bir RAM ve 1 TB ssd güncellemesiyle 56 bin TL civarı bir sistem varç Ürün linki...
  2. E

5060lı Sisteme Yardımcı Olur Musunuz?

Merhaba hocam, biraz daha oturdum araştırdım en sonunda Macbook pro almaya karar verdim. Benim işimi tam olarak o görebilecek gibi, arada sırada oyuna girmek içinse belki PS5 alabilirim. Diğer türlü bu topladığım sistem veya OEM paket beklentilerimi çok karşılamayacağını farkettim. 150-200 K...
  3. E

Core 5 225f 5060ti 8gb- 43.000tl

Lexar ramı arttırıp , SSD de 1 tb Lexar yapınca 56.678 TL oluyor. Yine bu fiyata şuan aynı sistemi bulamıyorum.
  4. E

Bu moderatti OEM pakete 32 gb ve 1 tb disk güncellemesi yaparsan ne yaparsın bir önerim var mı?
  5. E

Merhaba, OEM pakette mevcut ramı 2 tane mi almak gerekir yükseltmek için ? Sanırım RAMsiz haliyle alınamıyor. 1785308574 Merhaba, İşte benim durumumdan anlayacak biri. Artık bizim için oyun birinci öncelik olmuyor malesef. Boş kalan vakitlerde giriyoruz o zamanda da eskisi gibi milimetrik fps...
  6. E

Merhaba, 38 bine düşen sistem mevcut linki var mı? Devam ediyor mu ?
  7. E

Merhaba, Evet haklısınız. Şuanki amacım 3 monitör ile kullanabileceğim güzel bir pc kurmak. Daha sonra elimdeki Lenovo ThinkPad E14 Gen 7'i satıp Macbook almayı düşünüyorum. Aklımda farklı senaryolar var tabikii, Macbook pro almak yada 40 bin tl'ye bir gaming laptop çekmek gibi ama genel olarak...
  8. E

Merhaba, Daha açıklayıcı olabilir misiniz? Önerilerinize ve fikirlerinize açığım.
  9. E

Merhaba, Aşağıdaki sistemi sitede biraz gezinerek kafamda kurguladım. -Asıl amacım gaming değil, fps vs. aradığım yok. Oyunları low-medium ayarda oynamak bile beni mutlu eder. -Amacım fazla chrome sekmesi + chargpt + yazılım üzerine olacak. -Anakart herkesin burada sevdiği bir f/p ürünü olduğu...
  10. E

🔥İndirim AMD Ryzen 7 9700x 11.202,00tl

Bu işlemci ile 7500F arasında değer olarak internette çok bir fark görünmüyor lakin fiyat olarak 2 katı neredeyse. Birde bu işlemciyle hangi RAM güzel gider ?
  11. E

Sinerji Pch Beast V1 Sistemi Şuanki Fiyata Toplanır mı?

Merhaba, PC hocasının 2 hafta önceki yaptığı sistemi gördüm. Bilgisayar toplamak istiyorum ama işten dolayı çok vaktim yok. Bu sistem de bana güzel geldi. İndirimi kaçırdım ve 42.999 TL'lik fiyattan alamıyorum ama sizce aynı parçaları sipariş versem mantıklı olur mu ? 16 GB ram diyor ama buna...
Geri