Merhaba, bende aynı fiyatlara bir sistem toplamaya çalıştım lakin şuan o fiyatlara en uygun toplayabileceğiniz sistem itopyadaki OEM pakete özelleştirmeyle fazladan bir RAM ve 1 TB ssd güncellemesiyle 56 bin TL civarı bir sistem varç
Ürün linki...
Merhaba hocam, biraz daha oturdum araştırdım en sonunda Macbook pro almaya karar verdim. Benim işimi tam olarak o görebilecek gibi, arada sırada oyuna girmek içinse belki PS5 alabilirim. Diğer türlü bu topladığım sistem veya OEM paket beklentilerimi çok karşılamayacağını farkettim. 150-200 K...
Merhaba,
OEM pakette mevcut ramı 2 tane mi almak gerekir yükseltmek için ? Sanırım RAMsiz haliyle alınamıyor.
1785308574
Merhaba,
İşte benim durumumdan anlayacak biri. Artık bizim için oyun birinci öncelik olmuyor malesef. Boş kalan vakitlerde giriyoruz o zamanda da eskisi gibi milimetrik fps...
Merhaba,
Evet haklısınız. Şuanki amacım 3 monitör ile kullanabileceğim güzel bir pc kurmak. Daha sonra elimdeki Lenovo ThinkPad E14 Gen 7'i satıp Macbook almayı düşünüyorum. Aklımda farklı senaryolar var tabikii, Macbook pro almak yada 40 bin tl'ye bir gaming laptop çekmek gibi ama genel olarak...
Merhaba,
Aşağıdaki sistemi sitede biraz gezinerek kafamda kurguladım.
-Asıl amacım gaming değil, fps vs. aradığım yok. Oyunları low-medium ayarda oynamak bile beni mutlu eder.
-Amacım fazla chrome sekmesi + chargpt + yazılım üzerine olacak.
-Anakart herkesin burada sevdiği bir f/p ürünü olduğu...
Bu işlemci ile 7500F arasında değer olarak internette çok bir fark görünmüyor lakin fiyat olarak 2 katı neredeyse. Birde bu işlemciyle hangi RAM güzel gider ?
Merhaba,
PC hocasının 2 hafta önceki yaptığı sistemi gördüm. Bilgisayar toplamak istiyorum ama işten dolayı çok vaktim yok. Bu sistem de bana güzel geldi. İndirimi kaçırdım ve 42.999 TL'lik fiyattan alamıyorum ama sizce aynı parçaları sipariş versem mantıklı olur mu ? 16 GB ram diyor ama buna...