Arkadaşlar Merhaba,
iki Macbook Pro M4'den birini alacağım. 16' fiyat diğer Macbooklara göre biraz fazla düşük. Aceba bu güncel seri mi değil mi şüphelendim. Güncel olmasa bile daha iyi bi Macbook.
Macbook 14' linki bu
Macbook 16' linki bu
Seri yardımcı olur musunuz ya alacağım kararsız kaldım...
25K Civarı tutuyorda ekran kartı ve işlemci mecburiyetten bunu seçtim. Ekran kartını daha sonra değiştiricem.
1686033032
Bütçe sınırı yok bu sistem bana yeterli geldiği için seçtim. Elimde ekran kartı var render içinde i7 seçtim. İler Ekran kartı yetmezse onuda alırım diye düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar, yeni pc topladım işlemci ve ekran kartı mecburiyetten bunları seçtim. Bir sıkıntısı var mı ? anakart yada sıvı soğutmasında bildiğiniz daha ekonomik ve kaliteli marka varsa önerebilir misiniz ? Benim göremeyip sizin gördüğünüz bir sıkıntısı var mı ? Sıvı soğutma anakart uyum...
Tam olarak şöyle
UX designerlar kullancının uygulamayı en verimli halde kullanabilmesi adına kullanıcı deneyimini tasarlar. Misal A butonu ana sayfanın sağ üst köşesinde olsun. Butona basınca şu işlevi yapsın, yada şu sayfa gitsin gibi kararı verirler. (Kısaca uygulama iskeleti diyebiliriz).
UI...
Oymay gat 7k Hocam normalde ben k'sız link attım ama açılınca onu açıyor amozonda namısız oc yapmıycam. Z serisi fazla olur.
1684332241
B760M-A nasıl olur ?
Yorum yazmamı istemene binaen yazıyorum yine güzel hoş bi tasarım. Ama gelişmenin bi sınırı yoktur her zaman daha iyisi vardır. Biraz daha minimal ve kompozisyon odaklı çalışman lazım. Yine grid sistemi tipografide bazı düzenlemelerin olması lazım.
Bu iki video grid sistemine giriş için iyi...
Reis bütçe sınırım yok şirkete sürekli i9 işlemcili pc topluyorum. Laptopları Dell'in xeon işlemcili olanları alıyoruz. Toplama bilgisayarda da xeon toplayıp aynı performansı alabilir miyim diye araştırıyorum da internette de çok kaynak yok.
1684223400
Anlamadığım şey madem laptoplarda var...
Arkadaşlar merhaba, çalıştığım şirkete sürekli pc topluyorum f/p açısından laptoplara nazaran daha iyi olduğu için. Şimdi normalde cam solid ve catia gibi programlar xeon işlemcili laptoplarda çok daha verimli çalışıyor. i9'da da çok iyi çalışıyor ama fiyat farkı aşikar. Performansı nasıl olur...