Selamlar arkadaşlar HP DESKJET 2720 marka model yazıcımı dolum sonrası kullanıyordum 1 tam dolu sayfa çıktı almak istediğimde yarısını yazdırıp kalanı boş çıkarıyor. Her baskı sonrası da kartuş hatası veriyor. En sonda da pc den yazdırılacak şeyi gönderiyorum onu dahi yazdırmamaya başladı...
Selamlar arkadaşlar. İphone 12 kullanıyorum snapchatten 2 defa kişilerinize eklediğiniz şu kişi snapchatte diye bildirim geliyor ama ben numara kaydetmedim. Bildirimden sonra rehbere girsim ve gerçekten rehberime bilgim olmadan kişiler eklenmiş
Parlaklık olarak karşılaştırabileceğim laptop monster abra a7 v13.2.4 şu an bunu kullanıyorum ama bunun kaç nit olduğunu bilmiyorum bilsem bi karşılaştırma imkanım olabilir.
Yeni bir laptop bakıyorum. Hp victus 16 s0046nt 892p4ea bu laptop nasıl. Ekran parlaklığı biraz şüpheye düşürüyor. Şu an monster abra a7 v13.2 kullanıyorum buna göre ekranının parlaklığı nasıldır geçişte fark ettirir mi. 35-40k arası önerilere açığım HP Victus 16- S0046NT 892P4EA R7-784OHS 32 GB...
Hp VİCTUS GAMİNG LAPTOP 16-R1073NT Rtx 4060 ekran kartı var watt değerini herhangi bir şekilde öğrenemedim. Sizce bu laptop iyi mi. Msı katana 17 B12VFK-1031xt. 2 laptoptan hangisi tercih edilebilir
Teşekkür ederim ilgilendiğin için😊
1713427635
Şu anda da monster kullanıyorum. Monsterlara baktığımda tek sorun ortalama üstü laptoplarında dahi halen tek bölge aydınlatma kullanıyor. Almak istediğim laptopı uzun bir süre kullanmayı planladığımdan eski hissetirmesini istemiyorum
Merhaba arkadaşlar bugün bir flash bellek aldım yeni aldığım laptopa windows kurmak için çalışıyor mu diye bilgisayarıma takacağım ama bilgisayarım virüslü. Sizce boş flasha bulaşır mı