Merhaba , normalde lastiklerin ömrü takılı olsun vaya olmasın 10 yıldır bunlar genelde özellikle iyi markalar için sizdeki de en iyi markalardan biri.
Fakat...
5-10 yıl olarak değşimekte yani 10 yıl diye nitelendirmemek lazım, ortalama bi hız ile bile gitseniz bir çukura denk gelir lastik sönümleyemez hamuru bitmiş...
Güneş su ve nem görmediyse bişey olmaz dişlere ve yanaklara bak kılcal çatlaklar var mı ? Hamur bayatlar doğrudur 2 ay karda kışta yağmurda kullanıp...
Merhaba babamın eski aracından kalma sadece 2 ay kullanılmış ve depoda duran Michelin Alpin A4 Marka model kış lastiğini yeni aldığım aracıma takmak nasip...
3.Fotodaki yan kapı camındaki filmi değiştirsinler bi zahmet. Kesmeyiz bir şey filan olmaz diyecek olurlarsa ısrarcı ol. Yamuk kesmeseydiniz filan de ...
Elde patlamalık bir durum yok illaki piyasadaki filmlerden kalitelidir arka cam içinde bence git bir görüş onların söyleyecekleri daha sağlıklı olabilir...
O zaman hocam işçiliği kötü değil. Elinden bu kadar geliyor demekki.
4-5 yıl önce bende yaptırdım yapan usta 2 araçlık film harcadı cama bir şey sürmüşüm...
Ben kendi aracımın kendim yaptım 3 sene kullandım (aracı sattım) filmlerde kaliteli değildi solma yapmadı üründen yana korkmayın bence ama arka camdaki o...