Maşallah baya ince 😂 40 gördüm en düşük canlı olarak. Baya da pahalı o ince yanaklı modeller maalesef. İyi yakmalar diyelim 😁
1736120614
Hayırlı olsun.
Sert kauçuk işte maalesef. Yağmur gördüğü zaman 1 sene sonra değişmek icap ediyor. Veloxsport modelleri iyidir ama yeni tarihli olanlar. 245/35r20 mi...
Anlatan adamlar kanalı böyle bir yorum yapmış ; Ben size gidin eski lastik iyidir mutlaka alın 40 senelik lastik bulursanız onu alın demiyorum. Burada...
Petlas ile starmaxx ben yanasmazdim.
Düşük bütçe de tercihlerim Momo markası ile kumho ve Barum ile kormoran ve Dunlop olurdu her marka ayrı kullanıp...
petlasın bir modelini aldımda hangi modelini aldıgını inanın hatırlamıyorum 35 yanak , petlastan sikayetim aracı yagmurlu havalarda sürememdi lastigim...
evet hocam beyfendi 10 yıllık dişli lastiğin kullanıcı deneyimine göre iyi olduğunu söylüyor kafam karıştı gene de değiştireceğimde bilgi edinmek iyidir...
Hocam evet haklısınız yani kullanan kullanıyor ustada öyle söyledi yorumları gezindim 10 yıl kullananlar bile var ama genel kabul görmüş kurallar dışında...
Aşırı ucuzsa tercih edilebilir petlas veya starmaxx. Ama kauçuğu serttir. 2 sene götürür sonrasını bilemem. Patlasın zirai lastikleri çok iyi. Binekte yorum...