Neden memnunmusunuzki?
1759959246
Çevreme fayda olmasın bu devirde yardım etmek bile suç. Ama geçenlerde magandanın teki önüme kırdı vursaydım mesela kayıt iyi olurdu.
Evet şirketteki araçlara kamera taktılar bir olay anında görüntü olsun diye. Buradan kafama takıldı binek araçlarımızda neden yok diye.
Neyse hemen bir tane 70Mai a500s aldım ama daha gelmedi sokakta yürürken araçların camlarına dikkat ettim lüx ucuz farketmez kimse de kamera yok. Boşa mali...
Merhaba clio 4 1.5 Dci aracıma yağ bakımı için parçacıdan malzeme almaya gittim.
Yağı elf marka
Yağ ve mazot filtrelerini orjinal
Hava filtresi elinde yan sanayi kaldı hiçbir sorun olmaz istersen yarın getiriyim dedi ama bi sorun olmaz dedi eurocars diye bir marka verdi poleni de verdi ama hiç...
Merhaba clio 4 Marka aracımı aldıktan sonra sola çekiyor diye rot balans lastik takısı altında faaliyet gösteren bir dükkanda tamire verdim. Alt takımda iki parça değişti rota sokuldu ama araba düzelmedi halen çekiyordu tabi eskisi gibi değil. Tekrar götürdüm bir vida kasıyor dediler onu...
İşte şuan bana parça fiyatını kaktırıyorlar 4000 işçilik ağır bakıma normalmi bilemiyorumda çok gibi yarım gününü ayırıyor bir usta sonuçta.
Parçaları en başta kendim alsaydım işçiliği belki geçireceklerdi bu ustaların eli vicdansız vallahi.
1739293508
Teşekkürler.
Yok şefim yani satarsamda tanıdığıma vermek istiyorum çok güzel bakımlı araç bende masraf ediyorum yabancıya gitmesini istemem çevremde vereceğim kişiler var o yüzden bilindik bir parçaçıya gidip malzemeleri alıyim araştırmalarıma göre 6500 civarına internetten toparlayabildim ama 2500 yazanda...
Kendim almam daha mantıklı evet ama trigerde sanmıyorum zaten renault 60-160 bin KM Arası kullanım süresi vermiş.
Biz korkumuzdan sık değiştiriyoruz önceki değişimi serviste 64 binde değişmiş erken girmiş şuan 137 binde araba tekrar değişiyorum usta 100 bin sonra değişmek gerekir diyor yan...