EnesTugra isimli üyenin son içerikleri

1. E

Mx linux paket kurucusu yardım

Paket kuruluşundan uygulamaları seçip kur dediğim zaman Dpkg/apt veritabanı başka bir program tarafından kilitlendi: dpkg Programı kapatın veya işlemin tamamlanmasını bekleyip tekrar deneyin. Hatası alıyorum nasil çözebilirim
  2. E

Yeni satın aldığım sistem surekli coküyor

Su anda bu konu ile ilgili benimle Birebir iletişime gelebilecek biri var mı
  3. E

Yeni satın aldığım sistem surekli coküyor

Yeni satın aldığım sistemin kurduktan yaklaşık yarım saat sonra sürekli çökmeye başladı nasıl düzeltebilirim http://ggentr.co/3HOdNbK Ürün Tavsiye Edilen Bileşenler Model Resim İŞLEMCİ AMD Ryzen 7 9700X Tray 5.5GHz 40MB Önbellek 8 Çekirdek AM5 4nm İşlemci RYZEN İŞLEMCİ SOĞUTUCU...
  4. E

Pc hocası tavsiye sistem crash verdi

Ekran kartı sürücüsünü kaldırmak için ddu kurmaya calısoyordumyine çöktü ne yapmalıyım 1750683252 Şu anda ekran kartı sürücüsünü kaldırdım güncel olanı yüklüyorum
  5. E

İade dışında ne yapabilirim
  6. E

Sistem yük altında değilken bile 1 saat içinde 4 kere çöktü çöküş görseli
  7. E

Pc hocasının son sistemi olan sistemini gemingentr den satın aldım sistemi kurduktan 40 dk sonra epicte oyun indirmeye tıkladığımda sistem kendini yeniden başlattı ne yapmalıyım http://ggentr.co/3HOdNbK
  8. E

Ekran kartı kablo yardımı

24pinli bir ekran kartına sahibim psu dan 4 adet kablo çıkıyor hangilerini takmalıyım 4 kablo 3 giriş var hangisinin boşta kalacağını nereden bileceğim
  9. E

Amd ryzen 5 5600 VS amd ryzen 5 5600x VS amd ryzen 5 5600x3d

desteklenen teknolojiler çok öenmli mi ??? 1750511324 konunun üste çıkması için yazdım
  10. E

oyun için alacağım
  11. E

başlıktaki gibi ekran kartı rx 6600 eagle
  12. E

XMP Ayarı Sonrası Performans Sorunları ve Çözümleri

internetteki bir rehber böyle yapmamı soylemişti bu konuda bir tecrübem yok bu yüzden soruyorum
  13. E

Çözüldü✓ AMD Wraith Prism alınır mı

teşekkürler
  14. E

XMP Ayarı Sonrası Performans Sorunları ve Çözümleri

voltajı 1.35 den düşüreyim mi ben otomatikten almadan önce 1.20 idi
Geri