Konuyu hortlatmış gibi oldum ama hocam bendede grafi white var ve aynı sorundan müzdaribim. FRGB fanlar FixedRgb olarak geçiyormuş ve hiçbir şekilde müdahale edemiyoruz :))
Çözüm olarak ekstra ARGB fanlar alıp değiştirmemiz gerekmekte.
Elimde Bitfenix Grafi White 750W 80+ Bronze Beyaz model bir kasa var ve ARGB destekli fanları var.
Anakartım ise Asus Prime H610M-K ARGB DDR5 ve bu da ARGB fanları destekliyor.
Fakat sorun şu ki aldığım günden beri kasa rengini değiştiremiyorum.
Ayrıca fan modunu otomatiğe aldığımda eğer...
Hocam kafaüstü kulaklıktan rahatsız olduğum için az önce sipariş verdim. Youtube videolarında 50 tl indirim kodu mevcut. O şekilde alabilirsiniz.
Eğer hemen almam derseniz inceler yorum yaparım buraya da.
Bitfeniz White 4F kasamı alalı 2 gün falan oldu. Kasanın fan modu otomatikte sanırım ve açılırken fanlara enerjiyi az veriyor ve 3-5 saniyede bir ışıklar kapanıp açılıyor.
Daha önce bu durumu yaşayanınız oldu mu? Önerilerinizi bekliyorum
Hocam bu bilgisayarlar tamamıyla oyuncu bilgisayarı. fiyatın neredeyse tamamını ekran kartı oluşturuyor. bana biraz daha düşük ekran kartlı (4060 vs ) olabilecek bir sistem lazım. Bilindik sitelerde elle toplamaya kalktığımda pahalıya patlıyor. Bildiğiniz yerler var mı
Bütçem 20-35k arası ve yazılım için işlemcisi güçlü ve mümkünse 32gb ramli, oyun da oynatabilecek beni üzmeyecek bir bilgisayar arıyorum.
Amd ekran kartlarıyla daha önce sorun yaşadığım için mümkünse nvidia önerebilir misiniz.