EnesYY isimli üyenin son içerikleri

1. E

Modding ℹ️Game Garaj R Serisi Laptoplar İçin Rgb Kontrol Uygulamasıℹ️ (Tongfang)

Hocam discorddan istek attım müsait olduğum bir zaman yazicam şuanlik belirgin bir sorun goremedim ben normalde F6 Ve F7 tuşlariyla ayarliyordum klavyeyi onu ekleyebilirseniz güzel olur ek olarak da dediğim gibi power tuşu turuncu oldugu zaman uyku modundayken olduğundan fazla hizli yanip...
  2. E

Modding ℹ️Game Garaj R Serisi Laptoplar İçin Rgb Kontrol Uygulamasıℹ️ (Tongfang)

Hocam elinize saglık bu sefer calıştı bir kaç mod denedim ve gayet olumlu verim aldım klavyenin akıcılıgı bariz bir şekilde belirgin oldu elinize saglık fakat bir sorun oldu uygulamayı yanlıslıkla kapattım ve yeniden açmayı denedgimde gorseldeki hatayı verdi sanırım yeniden başlattıgımda düzelir...
  3. E

Slayer R9T 5050 modelinde çalışmadı bu hatayı verdi
  4. E

ASUS tuf gaming vg27aql5a monitör ekran sorunu

Aynı model monitör bende de var 1 açılışta 1 saniye gidip geliyor bundan 1 gün öncesinde ekranı silmek için sprey sıkmıştım belki ondan kaynaklanıyor emin degilim sen her hangi bir çözüm buldun mu hocam
Geri