eneussy isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım Oled monitör önerisi

Hocam aldınız mı monitör. Aldıysanız eğer kullanıcı yorumunuzu paylaşır mısınız
  2. E

Öneri EKRAN KARTI ÖNERİSİ!!

Aralarında ki en iyi 4070S ama 2. El almaya değer mi temiz bulabilir miyim falan var bakalım sanırsam 4070S alacaz
  3. E

8 GB kartların bence artık ömrü tükendi sayılır yeni sistem toplayan biri bence 8 GB ekran kartlarından uzak durmalı 12 GB gerçekten ideal. Ama kafamda şu soru var ne kadar çok VRAM o kadar uzun vadeli kullanım mı demek oluyor?
  4. E

Bilemiyorum hocam sürekli olarak kararsız kalıyorum 5060 TI da aklımın kalmasının sebebi 16 GB VRAM olması gerçekten diğerlerine göre çok büyğk bi avantaj bence
  5. E

3080 den 5070 e doğru öneriler gidiyor min 10K Max 27K sanırsam 2.el 4070S 20Kya okay gibi.
  6. E

Sanırsam en fazla 29 veririm gibi. Bilemiyorum hocam dediğim gibi parasını haketsin yeter
  7. E

2.el tercihlerim dahilinde fakat 4070 Super falan düşünüyordum ama sanırsam 650w yetmeyebilir
  8. E

Oyun+Stream 1080pde bütçe derdim pek yok aslında ama f+p önemli verdiğim paranın hakkını almak isterim
  9. E

Arkadaşlar selam sistem topluyorum fakat ekran kartında kararsız kaldım yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi günler şimdiden. Sistem; CPU Ryzen 5 7500F RAM Patriot Viper Venom 2×16 6000 MHz CL30 Anakart Asus Prime B650M-R Kasa MSI Mag Force 120A 650W SSD Kioxia Exceria Plus G3& Kioxia Exceria...
  10. E

Yardım 5060ti ve 7500f sistem toplamak istiyorum yardım

hocam selamlar bende sizinle aynı sistemi topluyorum. Anakart: Asus Prime B650M-R / B650M-K SSD: Kioxia Exceria Plus G3 ve / veya Exceria Pro RAM: Patriot Viper Venom 1×16 Kasa: MSI Mag Force 120A 650W 80+ Bronze Bu şekilde diziyorum ben. Bütçenizi birazcık aşacaktır belki ama indirim vesaire...
  11. E

🔥İndirim Intel Arc B580 10999TL!

Hocam kart nasıl sparkle Titan modelini almayı düşünüyorum 7500F ile performansı nasıl olur 1080p de yoksa ona göre biraz daha bekletip 5060ti almayı düşünüyorum.
Geri