enezs isimli üyenin son içerikleri

1. enezs

VOLTA VSM Mİ RKS RS3 PRO X Mİ

arkadaşlar 17 yaşındayım ehliyet çıkartmayacağım burada voltaya ehliyet sormuyorlar sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum yazın okuldan eve yapacağım günlük 20 km yapacağım yollar aşırı yokuşlu değil. 0 volta vsmyi 20k buldum 70km yapmış dikiz aynalı parmak gazli rs3 pro x de 20k. kararsız kaldım
  2. enezs

ets2 atölyeye mod yüklerken karşılaştığım 3 hata

Ets2 oyununu geforce now üzerinden oynamak istiyorum ama mod kullanabilmek için steam atölyesine modu yüklemem gerekiyor. Modu kendim yapamayacağımdan .scs uzantılı hazır modu ayrıştırdım ve klasörleri gerekli yerlere attım (mod türü private olacak sıkıntı yok) ancak modu atölyeye eklemeye...
  3. enezs

mouse sensörünü devre dışı bırakmak

malesef böyle bir ayarla karşılaşamadım.
  4. enezs

mouse sensörünü devre dışı bırakmak

merhaba ets2 için kendi direksiyon setimi yaptım kartondan ve gaz fren sistemi için kinci bir mouse bağladım bilgisayara ancak frene basınca mouse ufak hareket edebiliyor ve oyun bunu algılayıp ekranı döndürüyor cok rahatsız edici bir durum şimdi size asıl sorum mouse sağ ve sol tık çalışıyor...
  5. enezs

Laptop Wi̇fi̇ Açilmiyor Aci̇l Yardim

benim laptopta da fn+f2 ile açılıyor deneyebilirsin
  6. enezs

anakart ram mhz uyumu

beyler hazır sistem alacağım ram 3200mhz ancak anakartın teknik özelliklerine baktığımda 3200mhzin yanına (OC) yazıyor anlamı overclok diye biliyorum şimdi ben alsam ramden tam destek alabilmek için ayrı ne yapmalıyım xmp profili açmam mı çözüm bilmiyorum açıklar mısınız
  7. enezs

3200 mhz destekli işlemciye 4600 mhz ram

özellik olarak öyle belirtilmiş diye 4600mhz olduğunu söyledim ancak sanki direk 3200mhz destekli anakart, 3200mhz ram ile bu işlemciyi kombinlesem hem daha uygun olur hem başım ağrımaz diye düşünüyorum yanılıyorsam düzeltirsiniz 1679745810 ben de öyle düşünüyorum sağolun
  8. enezs

3200 mhz destekli işlemciye 4600 mhz ram

alacağım işlemcinin (amd ryzen5 5600) ana sayfasında ekte olan bilgileri gördüm sistemimde 4600mhz anakart (ASUS PRIME A520M-K 4600MHz(OC) DDR4) kullanacağım şimdilik ramim 3200 mhz olacak olsa da yakında 4600 mhz almayı düşünüyorum uyumsuzluk veya tam performans alamama vb. sorunlarla...
  9. enezs

i3 12100F-H610M-MSI Radeon RX 6500 XT MECH 2X 4G OC sistem uyumlu çalışır mı?

teşekkür ediyorum hocam linkteki sistem hoşuma gitti hem kafam da daha rahat olur attığınız hazır sistemi alacağım kuvvetle muhtemel
  10. enezs

i3 12100F-H610M-MSI Radeon RX 6500 XT MECH 2X 4G OC sistem uyumlu çalışır mı?

beyler elimde eski babamın almış olduğu masaüstü bilgisayar bulunmakta ve ben bilgisayarı güçlendirmek istiyorum bütçem max 12k ve elimdeki sistem berbat hazır sistemlerde ilgimi çekmiyor açıkçası ayrı ayrı toplayacağım ama pek fazla bilgim yok kafam karışıyor. son olarak böyle bir sistem...
Geri