arkadaşlar anlamadığım için soruyorum bu server kayıtlı cihazlara banka uygulamaları vs... kurulabiliyor mu ve güvenli mi , bu server kayıtta başka bir telefonun imei nosu mu ekleniyor ileride uygulamaların güncellemesinde sorun olur mu ve en önemlisi server kaydı yapan kişiler telefona uzaktan...
yine 22 kasımda 4 kitap 99 TL ve 29 kasımda 10 kitap 150 TL kampanyaları olmuştu o zaman aldıklarımı aşağıya ekliyorum fikir vermesi açısından , kötü kitap çıkmadı hiç içlerinden bunlardan kampanyada olan değerlendirebilirsiniz
eskiden öyleydi hocam popüler olduktan sonra eski beypazarından eser yok ne gazı kaldı ne eski tadı bundan 10 sene önce beypazarı ve diğerleriydi şimdi sıradan bir maden suyu oldu mecbur kalmadıkça almıyorum asla
bulabilirsiniz a101'de kınık soda 20 tanesi 100 TL 6'lısı 30 liraya geliyor bazı şubelerinde epey stok var birkaç ay öncesinin katolog ürünü yakınınızdaki bir mağazanın yetkilisine sorun stok olan yeri söyler size , tad olarak beypazarına muadil diyebilirim ( favorim 250 ml tombul şişe sarıkız...
kampanya çok yerde paylaşıldığı için muhtemelen kota dolmuştur hocam daha öncede benzer durumu yaşadık onu mu alsak bunu alsak derken kampanya bitti , o yüzden bu tür durumlarda mümkün olan en kısa sürede kullanmak lazım çeki
ben migros sanal market mağazasından sipariş verdim evin ihtiyaçları için iyi denk geldi , fikir vermesi açısından paylaşıyorum ;
alttaki sepet 614,60 TL
teslimat ücreti 32,99 TL
indirim 300 TL
ödenen tutar 347,59 TL
migros makarnalardan birisini çıkarırsanız ilk sepet tutarı tam 600 lira...
yüzde 99,9 çakmadır zaten satıcının 1 tane yorumu var , aynı çantayı amazondan aldım geçen sene 500 küsür liraya alacaksanız biraz fazla verip amazondan alın yüzde yüz orjinal zaten sürekli indirime giriyor amazonda bunun diğer renkleri falanda yada hepsiburada satıcılı yakın fiyatlara...
redmi watch 5 active nasıldır arkadaşlar 1300 lira civarına alınabiliyor şu anda , siz olsanız hangisini tercih edersiniz 700 lira fazla vermeye değer mi ?
honora karşı gereksiz bir ön yargı var hem 400 hemde 400 pro aldık ikisindende de memnunuz genel olarak , objektif gerçek kullanıcıların honor modelleriyle alakalı dört dörtlük iddiası yoktur zaten ki öyle bir telefonda değil ,telefonu gereksiz öven hayatsız asosyal bi kitle var maalesef ama...
evet o açıdan mantıklı ama ben saç sakal evde kendim keserim senelerdir o yüzden bu makinelere verilen para dönüp dolaşıp çöp oluyor benim açımdan , ileride ihtiyaç duyulması halinde yine f/p olarak düşünüp bir tık fazla verip iyisini almak mantıklı diye düşünüyorum tabii ki bütçe ve ihtiyaç...