yok hocam prizden çektikleri bi kablo var sanırım cat 6 diye geçiyor onu direkt fiber modeme bağladılar yani tek kablo giriyor sadece , fiber modem harici başka bir cihaz/aparat yok sanırım dediğiniz gibi binaya kadar fiber çünkü başka bir arkadaşın evinde modemin yanında ufak bi cihaz daha...
hiç faydalanan olmadı mı arkadaşlar parafın uygulamasında alışveriş yapınca sayaç işliyor mu ? aslında direkt dh ölücüsü kardeşlerimize sormak lazım onlar çoktan bankayı boşaltmıştır 🤑
uygulamadan kayıt açtırayım olmazsa
o konuda hiçbir bilgim yok hocam prizlerin içinden fiber modeme bağlantı yapıldı altyapı yaklaşık 7-8 senelik fiber ama daireye kadar mı binaya kadar mı o kadar hakim değilim konuya bildiğim tek şey telekom kullanırken paket yükseltmek istediğimde 200 mbit...
dediğiniz gibi hız yükseltme varmış türknette hiç duymamıştım fiyat 200 TL yazmışlar diğer forumda yalnız bende telekom fiber altyapısı olmasına rağmen altyapınız uygun değildir diye hata verdi 200 TL fark vermezdim zatende 100 TL olsaydı geçilirdi , böyle yazdı bizde
engelli indirimleri varmış ama binada turkcell altyapısı olmadığı için mecbur türknet veya diğer firmalarla devam edeceğiz , türknet keşke hızları güncellese fiberde 100 mbit veriyor ama aynı altyapıya turk telekomda 1000 mbit destekliyor sanırım en azından 300-500 mbit yapabilir verdiğin paraya...
arkadaşlar bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın bu kampanya turkcellin kendi altyapısını mı kapsıyor sadece , bizim binada sadece turk telekom altyapılı fiber internet var bu sebeple turknet tarifesi kullanıyoruz (engelli) 100 mbit alıyoruz modem de telekomdan aldığımız fiber modem hala ...
fiyat/performans gelmezse kimsenin umurunda olmaz sanırım zaten bugün çıkan haberlerde çinde 9000 mah bataryayla avrupada 6400 mah kırpılmış bataryayla satılacak falan yazmışlar öyleyse zaten ölü doğmuş demektir , 600 proya niyetim vardı açıkçası ama hiç oyunla falan işim olmamasına rağmen 40 k...
honor 400 tabii ki şarj aleti kamerası işlemcisi her anlamda çok daha iyi kendim 400 kullanıyorum tavsiye ederim parasına göre çok iyi telefon yalnız acelen yoksa 1-2 ay bekle honor 600 serisi gelecek deniliyor fiyatı da uygun olursa düşünmeden alınır
7-8 sene oldu bende powertec almıştım berberde görüp muazzam makine hala sorunsuz çalışıyor evde hergün kullanıyor ahali kablosu uzun gücü yerinde tavsiye ederim , bu makineler hakkında fikrim yok görüntüsü 10 numara ama iş performansa gelince üzer gibi görünüyor dysondan sonra bu modeller denk...
sırf yazın otelde tatilde memlekette yolda vs... lazım olacak diye senelerdir 30-40 gb paketlere para ödüyorum kışın verdiği İnternet hiçbir işime yaramıyor yazın verseler keşke şu hediyeleri , 80 gb turkcell 5g hediyesi bile olduğu gibi duruyor evde işte her yerde wifi var , yazın salla kazan...