Üniversite için kullanacağım. Oyun oynamak gibi bir amacım yok. Dizi film izleyebileceğim, not tutacağım, beni en az 4 sene götürecek Android tablet öneriniz var mı?
Bir sürü forumda gördüm. Risk almaya değer mi bilmiyorum. Sanırım Keenetic alıcam ama onda da arada ciddi fark var ve Zyxel'deki donanım orada yok. Baya kararsız kaldım.
Ürün donanım bakımından içine çekti beni. Millenicom 100 mbps internet bağlatacağım ama bağlantı kopması çok yaşanıyor gibi pek çok yorum gördüm. Bilgisi olan tecrübe eden var mı? 800-1000 TL bandında başka ne modem önerebilirsiniz?
Evet kronik sıkıntısı varmış çok şikayet gördüm... Başka bir model bakacağız artık. Çok teşekkür ederim ayrıca yardım eden herkese.
1675451658
Zyxel T50B ile Tenda V12 arasında kaldım. İkisi de aynı fiyat. Hangisi alayım?
Hocam Millenicom ile görüştüm. 100 mbps için TP-Link VN020-F3 veya ZyXEL VMG1312-T20B gönderiyorlarmış. Yeterli olur mı? Veya millenicom'a güvenebilir miyim?
Modem fiyatlarını hiç bilmiyorum. 50 mbps bağlatacağım.İnternete bağlanacak 5-6 cihaz var. İşimi görecek en ucuz modemi almak istiyorum. Türk Telekom toplam 960 istiyor modem için. O iyi midir?
Hocam taahütlü internet arıyorum. 2 yıl aynı fiyatı ödeyeyim kafam rahat olsun. Hem de Türk Telekom'dan engelli indirimi alıyoruz. O sebepten Türk Telekom tercih ettim. Ama asıl sorum hangi operatörü değil hangi modemi tercih etmemdi.
Türk Telekom'dan evime 50 mbps internet bağlatacağım.Modem için 24 aydan 40 TL para istiyorlar. Gördüğüm kadarıyla kullananlar modemden memnun değiller. Farklı bir modem kullanmam gerekiyor mu? Gerekiyorsa önerebilir misiniz?