Bilgisayarı acıyorum oyuna giriyorum oyun ekranı geliyor başlatıyorum oyunu oynama ekranı acılır acılmaz bilgisayar yeniden başaltıyor kendini power yeni aldım
corsair cx750f
Msı b550 pro vdh ankart
Samsung 970 evo 500 gb 3300mb 2300mb m2 ssd
Corsair vengeance lpx 3600 mhz ddr4 cl16 ram
Zotac...
Ya sürücü yerlerini değiştim bilgisayar acıldı ana ekran oyuna falanda girdim problem yok ama bilgisayarı yeniden başlatınca direk otomatik onarıma hazırlanıyor diyip reset atıyor tekrar acıldıgında bilgisayar ana ekranı acılıyor anlamadım bir türlü anlart biosunu güncelledikten sonra oldu böyle...
Benimde power bozuldu yeni corsair cx750f 750 watt power aldım taktım bilgisayar acıldı sorun yoktu sonra msı b550 pro vdh anakart var yeni güncelleme gelmiş 06.03.2023 güncellemesi flasha aldım taktım pcye kapattım m-flasha girip biosatan güncelleme yaptım daha sonrasında güncelleme bittikten...
5800x çok pahalı gelir suanda eski 3600ü satıp üstüne ekleme yapıcam en dazla 4 bine falan cıkabilirim zaten şimdilik bir kaç sene 5600x işimi görür sanırım darboğaz problemi olurmu 1080 p için bilmiyorum ama
Zotac Rtx 3060 ti twin edge ekran kartım ryzen 5 3600 işlemcim var ve monitörüm 1080p 60 hz’lik monitör ödneğin witcher 3 e girdiğimde veya rdr2 ye girdiğimde işlemci tarafından sanırım zzzzzzz diye bir ses geliyor zorlanıyor gibi yeterli olmuyormu anlamadım bilgisayarcıya götürdüm oda bişey yok...