Enginaga isimli üyenin son içerikleri

1. Enginaga

Amfi Seçimi Kararsız kaldım yardım

Peki hangi amfiyi önerirsin
  2. Enginaga

Amfi Seçimi Kararsız kaldım yardım

Arkadaşlar merhaba öncelikle bu işlerde tecrübem yok değerli fikirlerinize ve bilginize ihtiyacım var Massive 16 cm midrange 450w 150 rms -1 takım Massive 13 cm midrange 350 w 120 rms-1 takım Cadence cvlt45 dom tweeter 1 takım var elimde bir de subwoofer alacağım büyük ihtimal massive Ms-12yns...
  3. Enginaga

Acer Nitro KG272s alınır mı?

Curved düşünmüyorum teşekkür ederim yinede 1615379490 Alıcam bu akşam artık yapacak bir şey kalmadı pek bilgi bulamadım şansa :)
  4. Enginaga

Acer Nitro KG272s alınır mı?

Merhaba sizce bu ekran alınır mı tavsiye eder misiniz yorum bulamadım tereddüt ettim almak konusunda 165 hz 27 inç IPS ekran ve Freesync özellikleri beni cezbetmesin desem yalan olur ...
  5. Enginaga

Acer Nitro QG241Ybii(va) mi yoksa Acer Nitro VG220Qbmiix(IPS) almalıyım?

IPS de siyah tonlamalar da sıkıntı gibi şeyler okumuştum rahatsız edici derecede olur mu ki yani 1000 TL güzel bi rakam benim için o yüzden biraz araştırmacı olmak istedim
  6. Enginaga

Acer Nitro QG241Ybii(va) mi yoksa Acer Nitro VG220Qbmiix(IPS) almalıyım?

İki monitör arasında kaldım bütçem 1000 TL Acer Nitro QG241Ybii mi yoksa Acer Nitro VG220Qbmiix alsam mantıklı olur sizce biri IPS biri VA bide inç farkı var kararsız kaldım ikiside aynı fiyat aşağı yukarı her oyunu oynuyorum GTA5, The Forest Outlast CS go Pubg vs hepsinden ortaya karışık...
  7. Enginaga

R7 370 75 Hz monitör destekler mi?

Sağol gerçekten içimi rahatlattın 1000 TL ayırdım Acer Nitro QG241Ybii modelini almayı düşünüyorum...
  8. Enginaga

R7 370 75 Hz monitör destekler mi?

Merhaba kendime fakir işi bir sistem topladım yeni bir monitör almak istiyorum 75 Hz olarak fakat attığım fotoğraftaki teknik bilgilerde çözünürlükler yanında 60 hz yazıyor yani 75 hz alırsam bu hızda işlem yapar mı yoksa 60 hz yi geçemez mi boşuna para vermiyim böyle bir durum varsa beni biraz...
  9. Enginaga

PSU fanının önü kapalı fotolu destek

Gönül ister hepsi bi anda olsun ama maalesef ekonomik sebepler olmasa 😂 1613728606 Bir süre deneyeceğim sonra psu patladı patlamadı diye söyleyeceğim size 😄
  10. Enginaga

PSU fanının önü kapalı fotolu destek

Merhaba arkadaşlar eski kasama gariban işi yeni sistem yaptım fakat psu nun fanı kule tipi fanın tam önüne denk geliyor sorun olur mu, beni idare eder mi, yoksa sağ aşağıda ki boş yere taşısam mantıklı olur mu yeni kasa uzun bir süre alamayacağım destek olursanız çok sevinirim.
  11. Enginaga

E5450 işlemci R7 370 Darboğaz yapar mı?

Başka yorumu olan var mı ?
  12. Enginaga

E5450 işlemci R7 370 Darboğaz yapar mı?

Merhaba arkadaşlar e5450 işlemcim var ekran kartı almayı düşünüyorum seçeneklerim arasında gtx1050-gtx750ti ve r7 370 var maalesef sadece bu kartı bulabildim sorum başlıktaki gibidir e5450 oc siz işlemci MSİ R7 370 ekran kartıyla darboğaz yapar mı ?
  13. Enginaga

Foxconn g41mxe E5450 işlemci ye Anakart Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba ekran kartı alacağım ama maalesef çok bilgim olmadığı için kararsızım foxconn g41mxe anakart, xeon e5450 işlemci, 6 gb ddr3 RAM var birçok yerde Asus R7 240 yazmışlar sizce almalı mıyım başka kart mı tavsiye edersiniz bütçe en fazla 600 dahası çıkmaz :D şimdiden teşekkürler
Geri