Engineer007 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Klavye keycaps önerisi

Soyadımız aynıymış memnun oldum :D Cevabın içinde çok teşekkür ederim. Bir soru sormak istiyorum benim keycapslerimde üstteki numericlerdeki parantez, ünlem gibi sayıların altında olan şekillerin rgbsi yanmıyor. HyperX keycapslerde rgbler yanıyor mu acaba ?
  2. E

Klavye keycaps önerisi

Merhaba arkadaşlar, glorious gmmk2 %96 klavyem var. Hyper X tr keycapsler olur mu sormak istedim. Almak istediğim keycaps aşağıdaki linkte. Yardımcı olursanız sevinirim. Önerilere açığım. (TR olmak zorunda.)...
  3. E

Gaming Gen TR sitesi güvenilir mi?

Güvenilir için rahat olsun
  4. E

Ergo kablosuz mouse önerisi

Çok teşekkürler
  5. E

Dragonfly'dan önceki mouse'um 250gr olduğu için çok bir etki ediceğeni düşünmüyorum :D Bir sorum daha olucak pro oyun oynayan birisi değilim v2 pro ile v3 pro arasında çok büyük farklar var mı ? arasında ki 2k fiyat farkına değer mi ? 1707087167 Çok teşekkür ederim yorumunu mutlaka dikkate alıcam
  6. E

Evet fiyatların farkındayım malesef ki böyle https://www.trendyol.com/asus/rog-gladius-iii-wireless-aimpoint-kablosuz-optik-oyuncu-mouse-p-681029082 bu mouse hakkında bir fikriniz var mı ?
  7. E

Genelde palm tutuyorum hocam
  8. E

Hocam el boyutum 20cm önceden razer naga mmo tarzı bir mouse kullanıyordum. Vgn dragonfly f1 proya geçtim aşırı küçük geldi avuç içimi doldurmuyor buda bileğime çok fazla ağrı yaptı doktora gittim yani o derece bir ağrı :D
  9. E

Arkadaşlar merhaba, Şuanda vgn dragonfly v1 pro kullanıyorum ancak bir türlü alışamadım. Dehşet derece bileğim ağrıyor. Ergo kablosuz mouse arayışım mevcut yardımcı olabilir misiniz ? Birde asus gladius 3 hakkında görüşünüz nedir öğrenebilir miyim ? Şimdiden herkese teşekkürler 1707082342...
  10. E

Çözüldü✓ Glorious Model D 2 PRO 1K Polling Siyah Kablosuz Oyuncu Mouse

Tamamdır çok teşekkür ederim. Bu kadar övdüğünüze göre bu mouseta vardır bir hikmet garanti olayında bir sorun yaşamazsın dedin umarım öyle olur 😂
  11. E

Black fridayde aerox 3 wireless 800tl ye kaçırdığımdan beri aeroxlara bakmıyorum o fiyatlar ne öyle
  12. E

A950 proyu mutlaka araştırıcam teşekkür ederim. Araştırırken razera çok takıldım eğer bir fikriniz var ise viper v3 hyperspeed hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  13. E

Elim tabiri caizse kürek gibi o yüzden mouse araştırırken buna çok dikkat ediyorum önerdiğiniz mouseların boyutları nasıl acaba benim ellerimde olan insanlar için genelde razer v2 pro önermişler düşünceleriniz nedir bu konuda 1704142811 Connectgame tarafında çok kötü şeyler okudum. Garanti...
  14. E

Glorious Model D 2 PRO 1K Polling Siyah Kablosuz Oyuncu Mouse

Arkadaşlar glorious model d 2 pro mouse kullanan var mı ? Almayı düşünüyorum ancak detaylı bir bilgi bulamadım yada başka mouse önerileriniz var ise paylaşabilirseniz sevinirim
Geri