Soyadımız aynıymış memnun oldum :D Cevabın içinde çok teşekkür ederim. Bir soru sormak istiyorum benim keycapslerimde üstteki numericlerdeki parantez, ünlem gibi sayıların altında olan şekillerin rgbsi yanmıyor. HyperX keycapslerde rgbler yanıyor mu acaba ?
Merhaba arkadaşlar, glorious gmmk2 %96 klavyem var. Hyper X tr keycapsler olur mu sormak istedim.
Almak istediğim keycaps aşağıdaki linkte. Yardımcı olursanız sevinirim.
Önerilere açığım. (TR olmak zorunda.)...
Dragonfly'dan önceki mouse'um 250gr olduğu için çok bir etki ediceğeni düşünmüyorum :D Bir sorum daha olucak pro oyun oynayan birisi değilim v2 pro ile v3 pro arasında çok büyük farklar var mı ? arasında ki 2k fiyat farkına değer mi ?
1707087167
Çok teşekkür ederim yorumunu mutlaka dikkate alıcam
Evet fiyatların farkındayım malesef ki böyle https://www.trendyol.com/asus/rog-gladius-iii-wireless-aimpoint-kablosuz-optik-oyuncu-mouse-p-681029082 bu mouse hakkında bir fikriniz var mı ?
Hocam el boyutum 20cm önceden razer naga mmo tarzı bir mouse kullanıyordum. Vgn dragonfly f1 proya geçtim aşırı küçük geldi avuç içimi doldurmuyor buda bileğime çok fazla ağrı yaptı doktora gittim yani o derece bir ağrı :D
Arkadaşlar merhaba, Şuanda vgn dragonfly v1 pro kullanıyorum ancak bir türlü alışamadım. Dehşet derece bileğim ağrıyor. Ergo kablosuz mouse arayışım mevcut yardımcı olabilir misiniz ? Birde asus gladius 3 hakkında görüşünüz nedir öğrenebilir miyim ? Şimdiden herkese teşekkürler
1707082342...
A950 proyu mutlaka araştırıcam teşekkür ederim. Araştırırken razera çok takıldım eğer bir fikriniz var ise viper v3 hyperspeed hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Elim tabiri caizse kürek gibi o yüzden mouse araştırırken buna çok dikkat ediyorum önerdiğiniz mouseların boyutları nasıl acaba benim ellerimde olan insanlar için genelde razer v2 pro önermişler düşünceleriniz nedir bu konuda
1704142811
Connectgame tarafında çok kötü şeyler okudum. Garanti...
Arkadaşlar glorious model d 2 pro mouse kullanan var mı ? Almayı düşünüyorum ancak detaylı bir bilgi bulamadım yada başka mouse önerileriniz var ise paylaşabilirseniz sevinirim