enginsert77 isimli üyenin son içerikleri

1. E

FC 25 En az 78 GEN nasıl yapılıyor ?

FC 25 de görev yaparken bu aşamayı bir türlü gecemedim yardım eder misiniz ?
  2. E

Kablosuz Kol Bluetooth Olmadan Kullanılır mı?

Bluetooth yok eminim. Peki alacağım gamepadi önerir misin? 1739387769 Teşekkür ederim değerlendireceğim Xbox koluna çok övgü aldım ancak bu da olabilir araştıracağım
  3. E

Kablosuz Kol Bluetooth Olmadan Kullanılır mı?

Arkadaşlar Merhaba, Xbox Series Wireless 9.Nesil GamePad almayı düşünüyorum ancak kullandığım pcde bluetooth özelliği yok bunu kullanabilir miyim? Ya da başka bir gamepad öneriniz var mı?
  4. E

PC İçin Uyumlu Gamepad Önerilerinizi Bekliyorum

Merhaba 1500TL'ye kadar pc için gamepad önerebilir misiniz?
  5. E

Fifa 23 Güncelleme Hatası

+++++ help
  6. E

Fifa 23 Güncelleme Hatası

Herkese iyi forumlar; Epic Games'den FİFA 23 SE almıştım.Oyuna güncelleme gelmiş güncellemeyi yapıyorum ancak oyun güncellenmiyor.Aşağıdaki görüntüde göreceksiniz güncelleme doluyor ama hala güncelleme gerekli hatası alıyorum var mı bu sorun hakkında bilgisi olan ya da yardımcı olabilecek olan?
  7. E

FİFA 23 GÜNCELLEME HATASI

Herkese iyi forumlar; Epic Games'den FİFA 23 SE almıştım.Oyuna güncelleme gelmiş güncellemeyi yapıyorum ancak oyun güncellenmiyor.Aşağıdaki görüntüde göreceksiniz güncelleme doluyor ama hala güncelleme gerekli hatası alıyorum var mı bu sorun hakkında bilgisi olan ya da yardımcı olabilecek olan?
  8. E

Klima Önerilerinizi Bekliyorum

Merhaba ; 12 Bin TL’lik Vestel Klima önerisi verebilir misiniz ?
  9. E

Bu anakarta 2 Ssd Takılır mı ?

Çoğaltma imkanım var mı ?
  10. E

Bu anakarta 2 Ssd Takılır mı ?

Merhaba; Bu anakarta 2 adet ssd takabilir miyim ? https://www.itopya.com/msi-pro-h610m-e-3200mhz-ddr4-soket-1700-m2-hdmi-vga-matx-anakart_u20519
  11. E

1 TB SSD TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

Sistemimde ''MSI PRO H610M-E 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI VGA mATX Anakart'' var. GoodRam 512GB PX500 Gen3x4 M.2 NVMe SSD Gen.2 (2000MB Okuma / 1600MB Yazma) bir adet SSD'M var. Depolama için bir adet daha ssd almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum.
  12. E

2TB Hard Disk Önerilerinizi Bekliyorum

MSI PRO H610M-E 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI VGA mATX Anakart bu hocam
  13. E

Bana ssd mi önerirsiniz? Varsa ssd önerisi alabilirim
  14. E

Peki hangi ssd yi almalıyım?
  15. E

Depolama için önerdi bir arkadaşım. MSI PROH610M-E DDR4 (MS-7D48) 1685526283 Açıkçası yeni sistem topladım pek bir bilgim yok o yüzden önerilere göre hareket ediyorum diyebilirim.
Geri