EniomuS isimli üyenin son içerikleri

1. E

Scyrox v6 yerine mouse önerisi

esp tiger ice dot skatez taktım aşırı memnunum 1748460992 2k civarı
  2. E

scyrox v6 tier listlerde falan hep en üstlerde olduğu için aklıma daha çok yatıyo ve dongle ile geliyo
  3. E

scyrox v6 yerine bu fiyatı geçmeden daha iyi mouse önerileriniz var mı aklımda vxe r1 ve vgn dragonfly f1 pro var
  4. E

RAM FREKANSI ARTTIRINCA SORUN ÇIKIYOR

5200mhz ram 4800 üzerine çıkınca ekipmanlara güç gelmiyor ve monitör siyah ekran kalıyor bazı forumları okudum işlemci 4800mhz desteklediği için öyle diyen var bazıları anakart desteklese yeter diyo emin olamadım yardımcı olursanız sevinirim
  5. E

ddr5 ram 5200mhz yapamıyorum

5200mhz ddr5 ram 4800mhz çalışıyor biostan 5200mhz yaptığım zaman monitör mouse klavyeye güç gitmiyor napabilirim
  6. E

g305 kablosuz mouse alınır mı?

g305 kablosuz mouse alınır mı? o fiyat bandında alınabilecek daha iyi önerilerinize açığım 1726088134 aa
  7. E

Fury Level Z1 Alınır mı?

kablosuza geçmek istiyorum artık zowie kablosuzları aşırı pahalı
  8. E

Fury Level Z1 Alınır mı?

Şu an rival 3 kullanıyorum z1e geçersem bir sorun yaşar mıyım ilk defa oyunlarda kablosuz kullancam o yüzden emin olamadım ve bu mouse iyi mi? bu fiyat bandında başka önerileriniz varsa kablolu veya kablosuz fark etmez alabilirim. https://furylevel.com/furylevel-z1
  9. E

i5 12400f mi ryzen 5 5600 mü

evet onu biliyorum ama fos oyunları haricinde çok önde olduğu bir konu yok ve i5 ddr5 destekliyor o yüzden biraz daha mantıklı görüyorum
  10. E

peki sebebi ne
  11. E

4060 8gb ekran kartıyla hangisi daha iyi performans gösterir genelde adobe programları ve oyun için kullanılacak soketinden dolayı intele daha sıcak bakıyorum upgrade yapabileceğim için
  12. E

7500f işlemci için soğutma önerisi

7500f işlemci almayı düşünüyorum elimde stok amd soğutucu var ileride çok pahalı olmayacak şekilde bir hava soğutucu düşünüyorum önerir misiniz
  13. E

20-22k SİSTEM TAVSİYESİ

elimde zaten 1tb hdd var depolama için onu kullanırım diye düşünüyorum
  14. E

20-22k SİSTEM TAVSİYESİ

peki ssd hakkında bir bilgin var mı ve sen hangi marka psu kullanıyorsun merak ettim
  15. E

20-22k SİSTEM TAVSİYESİ

https://www.gencergaming.com/gen-xx-ddr5 bu kasa nasıl psu ve ssd için şüpheliyim ama ddr5 olması ilerdeki güncellemeler için mantıklı geldi
Geri