enisberberr isimli üyenin son içerikleri

1. enisberberr

Öneri Telefon İçin Mikrofon Kalitesi İyi Olan Kablolu ve Kablosuz Kulaklık Önerisi

Çok detaylı yazmışsınız hocam çok teşekkür ederim 1790683813 Sıkıntı yok hocam deriz yahu :peepokalp: Allah razı olsun tekrardan
  2. enisberberr

Öneri Telefon İçin Mikrofon Kalitesi İyi Olan Kablolu ve Kablosuz Kulaklık Önerisi

Samsung s26 Ultra için kablolu alacağım ben daha çok iem kulaklık alıyordum mikrofon ve ses kalitesi de iyi oluyor diye ama tabii ki iem kulaklıklar çok pahalı oluyor ve ben en ucuzu olan wraith sense pro alıyordum ama çok çabuk kablosu bozuluyor ondan dolayı hem kaliteli hem de aşırı pahalı...
  3. enisberberr

Kablolu olarak en iyi mikrofon kalitesi apple earpods'ta mı hocam? 1790668591 Ayrıca hangi anker modeli daha iyi hocam? Liberty 4 nc mi yoksa p40i mi? 1790668636 Hocam kablolu olarak bu ikisinden hangisi ni önerirsiniz? Ve kablosuzdan bunu alırsan daha iyi olur dediğiniz hangisi?
  4. enisberberr

Yok mu güzel kulaklık önerisi sevgili arkadaşlar? :peeposad::peeposad2:
  5. enisberberr

Merhabalar arkadaşlar, Telefonda sesli görüşme için (whatsapp, telegram ve normal arama) mikrofonu kaliteli gürültülü ortamda bile sesi iyi alabilecek ve de az veya orta sesli ortamda kısık sesle konuştuğumda bile sesimi rahat bir şekilde alabilecek bir kulaklık arayışındayım... Müzik deneyimi...
  6. enisberberr

Yardım Yurtdışında Olsam Bile Oyunlarda Nasıl TL ile Ödeme Yaparım?

evet hocam hata veriyor maalesef
  7. enisberberr

hocam evet yapılıyor ama almak istediğim ürünü alamıyorum çünkü hata veriyor ödeme hatası veriyor o şekilde...
  8. enisberberr

makara olduğunu biliyorum hacım sorun yok :kedi: dediğim gibi maalesef olmayacak çünkü direkt olarak konum değişeceği için değişen bir cacık yok... yukardaki arkadaşımızın dediğini deneyeceğim
  9. enisberberr

aklıma eski capslerden biri geldi :kekw: Abi ben kendime başka bir dolandırıcı bulurum mu öyle bir şeydi tabii maksadım dolandırıcısın demek değil orası ayrı konu makara geçtiğinin farkındayım :kekw: (yoksa ciddi miydin!? o.O2) 1788254903 Verileri silmeden denemiştim olmamıştı... Play store...
  10. enisberberr

Hocam bulunduğun ülkeyi otomatik olarak algılıyor zaten konum bilgisinden... TL ekleme olmuyor dolayısıyla ve kod lafını hiç kullanmadım konu da... 1788254667 Hocam eyvallah :kekw: Onu yaptırabileceğim aile ferdim var fakat sorun şu konum bilgisini otomatik olarak algılıyor ve dediğiniz taktik...
  11. enisberberr

Arkadaşlar bu soru sizlere garip gelebilir... Play store'da oyun içi fiyatlandırmalar bulunan ülkenin kuruna göre yapılır gibi bir ibare belirtilmiş... Şuan yurtdışındayım ve bulunduğum bölgede normalin üzerinde bir fiyatlara sahip ve $ olarak ödeniyor. Aktif olarak oynadığım 2 oyun var (Clash...
  12. enisberberr

Öneri Iphone 16 Pro Max mi Diğerleri mi?

Peki hocam aralarında donanımsal olarak çok büyük fark var mıdır? Donanım, kamera, ekran ve teknoloji olarak büyük bir far var mıdır? Aslında hem ios telefonu deneme hem de direkt alabileceğim bir telefon 14 pro max ama bir yandan da eğer çok fark var ise direkt 16 pro max alabilirim...
  13. enisberberr

Öneri Iphone 16 Pro Max mi Diğerleri mi?

Hocam 18 pro max ilk çıktığında fiyatları yüksek oluyor burada ve en az 3-4 ay sonra fiyatları düzeliyor... Ondan dolayı direkt olarak 18 pro max almaktansa 16 pro max almayı düşünüyorum... Peki şunu sormak istiyorum acaba 16 pro max ile 17 pro max arasında çok bariz fark var mıdır? 17 pro...
Geri