makara olduğunu biliyorum hacım sorun yok :kedi:
dediğim gibi maalesef olmayacak çünkü direkt olarak konum değişeceği için değişen bir cacık yok...
yukardaki arkadaşımızın dediğini deneyeceğim
aklıma eski capslerden biri geldi :kekw:
Abi ben kendime başka bir dolandırıcı bulurum mu öyle bir şeydi tabii maksadım dolandırıcısın demek değil orası ayrı konu makara geçtiğinin farkındayım :kekw: (yoksa ciddi miydin!? o.O2)
1788254903
Verileri silmeden denemiştim olmamıştı...
Play store...
Hocam bulunduğun ülkeyi otomatik olarak algılıyor zaten konum bilgisinden...
TL ekleme olmuyor dolayısıyla ve kod lafını hiç kullanmadım konu da...
1788254667
Hocam eyvallah :kekw:
Onu yaptırabileceğim aile ferdim var fakat sorun şu konum bilgisini otomatik olarak algılıyor ve dediğiniz taktik...
Arkadaşlar bu soru sizlere garip gelebilir...
Play store'da oyun içi fiyatlandırmalar bulunan ülkenin kuruna göre yapılır gibi bir ibare belirtilmiş...
Şuan yurtdışındayım ve bulunduğum bölgede normalin üzerinde bir fiyatlara sahip ve $ olarak ödeniyor.
Aktif olarak oynadığım 2 oyun var (Clash...
Peki hocam aralarında donanımsal olarak çok büyük fark var mıdır?
Donanım, kamera, ekran ve teknoloji olarak büyük bir far var mıdır?
Aslında hem ios telefonu deneme hem de direkt alabileceğim bir telefon 14 pro max ama bir yandan da eğer çok fark var ise direkt 16 pro max alabilirim...
Hocam 18 pro max ilk çıktığında fiyatları yüksek oluyor burada ve en az 3-4 ay sonra fiyatları düzeliyor...
Ondan dolayı direkt olarak 18 pro max almaktansa 16 pro max almayı düşünüyorum...
Peki şunu sormak istiyorum acaba 16 pro max ile 17 pro max arasında çok bariz fark var mıdır?
17 pro...
Hocam çok fazla git gel yapıyorum ondan dolayı elimdeki eski masaüstünü satıp laptop almak zorunda kaldım sırf işlerimi görmek için.
İşimi görmek için derkende tabii ki sadece ms office vs değil de tasarım işleri + oyun da oynamak... Zaten laptopta oynadığım oyunlar LoL + Valorant şuanki laptobum...
Arkadaşlar merhabalar,
Libya'da çalışıyorum ve burada tüm telefonlar Türkiye'den yarı fiyatı...
Hep bi iPhone deneyesim olmuştur fakat almışkende 1 kere telefon alıp 2-3 yıl bir daha telefon değiştirme derdini bitirmek istiyorum. (ios işletim sistemine alışamam korkusundan hiç iphone almak...
Arkadaşlar hepinize teşekkürler tamamdır parça parça toplamaya karar verdim vira Bismillah derim artık Eylül başında...
Bir de sizce o fiyatlara laptop alacak olursam hangi laptopu önerirsiniz?
Buradan almayı planlıyorum ama burada ki fiyat ile Tr'deki fiyatını karşılaştırmam için bana 1-2...
Şimdiden alamayacağım ama nasipse eylülün ilk haftasından itibaren başlarım toplamaya...
İnşallah konuyu o tarihlerde tekrar hypleyacağım fakat şimdiden en azından hangi parçaları toplayacağımı bilirsem hangi ürünleri kovalayacağımı bilirim :)
Bu arada hocam tek endişem şu ara sıra hazır oem...
hocam peki bana şuan hazır sistem linki atma şansınız var mı? hazır alırsam ne kadara mal olur diye merak ediyorum...
Ayrıca bana 150bini geçmeyecek şekilde bir sistem parçaları sayablir misiniz?
Son ricam ise şu belki bir güçlü laptop aladabilirim memlekete çok gitmiyorum açıkçası...