Hocam laptop olduğu için o zor :D
Ama sonunda hallettim çok şükür
1761333675
hallettim hocam teşekkür ederim
1761333721
hocam çok teşekkür ederim ama vmd miydi vdm miydi neydi biostan onu kapattım öyle hallettim :D
Hocam Secure Boot ayarını kapattıktan sonra şükür oldu dedikten sonra windowsun kurulacağı disk yerinde ssd'im görünmedi :/
Buna da yardımcı olabilir misiniz?
NOT: Ventoy ile attım flash'a iso dosyasını
öyle yaptım hocam ama maalesef o da olmadı boot menüsünde efi olarak görünüyordu flash ve seçtğimde format atmıyordu...
1761216360
Hocam neyi seçeceğim peki?
Madem hata değil nasıl devam edeceğimi söyleyin bende yapayım gözünüzü seveyim :(
Hocam aynı usb ye kendi laptobumdan tüm seçenekleri (gpt, ntfs, fat32 (varsayılan), mbr 2 geçiş falan) denedim ama hiçbirini yazmıyor.
Kuzenimin pc sinden direkt olarak rufusun otomatik ayarlarıyla direkt olarak win 11'i yazdı...
O flashı getirip laptobuma taktım ama maalesef biosta boot...
Hocam bu işleme zaten windowsun kendi ayarlarından yaptım bu bilgisayarı sıfırlayı seçince bu aşağıda attığım seçenekler geliyor.
Oysaki videodaki adamda böyle seçenekler yerine sıfırlama işleminin devamı için farklı seçenekler geliyor...
Merhaba sevgili dostlarım,
Dünden beri format atmaya çalışıyorum.
Sanırım Laptopta sorun var...
Özetle: Microsoft'un kendi sitesinden win 10 ve 11'i indirip rufus ile flasha atmak istediğimde ''ISO ayrıştırma hatası'' aldım ve hiçbir türlü flasha atamadım. Kuzenimin bilgisayarından kendi...
ha anladım hocam...
Peki hocam şunu da sorayım.
USB'imi sıfırlamadan önce de bu şekildeydi bir forumda da virüslü flashler böyle oluyormuş... kısayol atanananlar yani...