18 ocak günü sabahı internet kesikti akşamı bekledim belki bi sorun vardır çevrede vs diye akşam oldu talep açtım talep halen devam etmekte hiçbir şekilde yardım etmiyolar sadece arızanız devam etmekte yazıp duruyorlar 10 gün içinde şikayetleriniz çözümlenir diyolar fakat 16 gün oldu hala devam...
türk telekomdan türknete geçtim bugün sabah türknetten 100tl fatura + 39 tl modem faturası geldi türk telekomdan 150tl fatura geldi benim türk telekomdan sözleşmem bitti türknete başvurduk geçiş sağladık ama aynı anda fatura geldi ne yapmam lazım iptal ederler mi faturayı sizce?
selamlar bu sabah bilgisayarıma girdiğimde windows defenderden 1 tane riskli program bildirimi geldi programı kaldırttım fakat oyunlarda ekran kartımı çok kullandığını görüyorum örneğin bu rocket leaguede ekran kartımın kullanıldığı %92 sizce virüs var mıdır başka türlü nasıl anlayabilirim?
selamlar 9 ekimde yani 1 ay önce civarı türk telekom sözleşmem bitiyodu ben bunu bildiğim için 7 ekimde türkneti arayıp başvuru yaptım. her şey güzel gidiyodu 2 gün sonra ses teyit ve sözleşme geldi sözleşmeyi imzaladıktan 48 saat sonra sorun çıkmazsa interneti kullanabiliceksiniz dendi fakat...
pil ömrünü uzatmak için böyle bir şey deniyor ve doğru bir bilgi. şu anlık çakma kullanmanda bi zarar olacağını düşünmüyorum çünkü 2 yıl apple garantisi oluyor o 2 yılın sonunda garantiye gönderip pilini değiştirirsen hiçbir sorun kalmaz. garantinin ne zaman biticeğini görmek istersen ayarlar >...
ekran kartım rtx3060ti işlemcim i5 11400 lü masaüstü sisteme sahibim gün içerisinde okula gidip geliyorum kendi bilgisayarımla ethereum ya da başka kripto para kazısı yapabilir miyim yaparsam kârlı olur muyum?