Enisu0 isimli üyenin son içerikleri

1. Enisu0

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

Fiyat:10499 Anakart:Asus Prime b450MK-II İşlemci:Amd Ryzen 5 5500 Rtx 3050 ekran kartı Goodram (8+8) ram Adata legend 700 512 gb ss Fps hyper hp500s 500w Bitfenix nova mesh nse 300 kasa
  2. Enisu0

Gtx 1060 hâla alınır mı?

Modeli 2KFA 1060 6 GB modeli sizce en fazla kaç lira verilir?
  3. Enisu0

1600 liraya Ps Vita aldım sizce mantıklı mıdır?

Şimdi ne için aldığın önemli koleksiyon mu yoksa oyuj için mi koleksiyon içinse neden olmasın ama oyun içinse gerçekten günümüze göre çok ham maalesef:( Ama bütçe yoksa alabilirsin tabi 200 liraya falan satıyorlardı.
  4. Enisu0

Öneri termal macun iyi mi? sizce

Hem ısı iletkenliği çok yüksek hem gramajı hayet iyi bunun bu ağırlıkta muadili 250-30 0 lira,taklaya gelebilirsin.
  5. Enisu0

1600 liraya Ps Vita aldım sizce mantıklı mıdır?

Ürünü 1600 liraya 4 oyun,çanta ve konsol şeklinde aldım sizce mantıklı bir hareket mi? Ürünü satarken kaça satabilirim? Bu arada konsollara hakkında aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz az çok konsoldan anlayan biriyim.
  6. Enisu0

agt kargom gelmiyor gerçekten delireceğim

Aynısı bende de oldu kötü bir kargo firması,şikayetvara yazabilirsiniz ne kadar dikkate alınır bilmiyorum.
  7. Enisu0

Acer Aspire 7 A715 csgo ve volarant gıbı oyunları kaldırır mı ??

Cs veya Valorant gibi oyunları hangi pc kaldırmaz ki? 1661686928 Kaldırır.
  8. Enisu0

❌İndirim Bitti! 191 TL vidaXL Oyuncu Sandalyesi

Eğer arkadaşlar hakkını aramaz ise belki böyle hatalar daha çok olacak ve firmalar umursamayacak,düşünebiliyor musunuz Amazon’un Trendyol gibi çalıştığını.
  9. Enisu0

16000 TL monitör dahil pc

Hojam bu ne 😀
  10. Enisu0

Saç kremi ve wax’ın ne gibi farkları var?

Yok hocam pek spreylere bulaşmak istemiyorum.
  11. Enisu0

Saç kremi ve wax’ın ne gibi farkları var?

Açıkçası ikisinden birini almam istiyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim.Wax sanırım genellikle şekil vermek için kullanılıyor,krem ise daha çok sanırım saç bakımı için ama benim istediğim wax kadar iyi bir tutucu olmasına gerek yok,benim isteğim sadece duştan çıktıktan sonra acil bir...
  12. Enisu0

PlayStation 5te hangi oyunları almalıyım

Kanka şöyle diyeyim sıfır almak istersen medimarkt,teknosa gibi yerlere bulaşma bunlar genellikle pahalıya satar,Amazon veya hepsiburada üzerinden alabilirsin ama benim sana tavsiyem eğer diskli alacaksan 2.el alman olur çünkü daha ucuza geliyor.Dolap veya sahibinden üzerinden alabilirsiniz.
  13. Enisu0

Merhaba eski uncharted oyunlarını da ps5 üzerinden oynayabilirsin hatta neredeyse bütün ps4’e çıkmış oyunları aynı zamanda ps5 üxerinden oynayabilirsin,gow (2018) oyna bu arada es geçme.
  14. Enisu0

Öyle bir hata yapma uncharted’ın en efsane oyunları 2 ve 3 olduğu için dimdirek 4’den girersen büyük ihtimal gram zevk almazsın,zaten Uncharted’ı en iyi yapan şey hikaye işkeyişi ve karakterleri o yüzden ilk oyunları da oyna bence.
  15. Enisu0

Gow,Tlou,Bloodborne,Uncharted serisi bunların hepsi harika oyunlardır,tavsiyem gidip üyelik alman yıllık bu dediğim oyunlar artık üyeliğin içinden çıkmaz tek tek almaya çalışsan 700 lirayı geçer bunlar.
Geri