Enisu0 isimli üyenin son içerikleri

1. E

PlayStation 6 İçin Hazırlık mı? Yeni Dualsense Özelliği Patenti

Zaten hakiki oyunların dörtte birini ps stüdyoları çıkartıyor
  2. E

Gta 6 İçin Ps Slim Öi veya Pro Mu ?

Usta ne 120’si kalite modları bence de olur da bu 30-60 için olur.
  3. E

Iphone'ların Hava Atma Aracı Olması Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

Aynen reis bencede öyle bir şey yok öyle olaylar 10-15 arası olur maks üstü de oluyorsa birlikte olduğunuz arkadaşları dikkatli seçin beyler
  4. E

❌İndirim Bitti! Kıoxıa Excerıa Plus G3 2tb 5.093₺

Aynen benimki de kargoya verilmiş gözüküyor da iptal gelir herhalde.
  5. E

Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Önerisi

Buney yav buds 6 lite 1700 e kadar çıkmış 8 lite 1200 lerde neyse ben çok karışmıyım hocam seninde kafa karışmasın
  6. E

Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Önerisi

Hocam pek anlamamda ben senin bütçelerde realme buds 6 lite aldıydım baya memnunum.
  7. E

❌İndirim Bitti! Kıoxıa Excerıa Plus G3 1tb 2.709₺

2x32 gb ram 10 bine düştü
  8. E

❌İndirim Bitti! Kıoxıa Excerıa Plus G3 1tb 2.709₺

Aha ram düştü şimdi de
  9. E

Yardım Ev İnterneti Hız Çoğaltma ve Azaltma

Sadece 3 ay yüksek hız internet lazım.
  10. E

Yardım Ev İnterneti Hız Çoğaltma ve Azaltma

Herkese iyi akşamlar önümüzdeki üç ay süre için ev internetimin hızını yükseltmek istiyorum,eğer bunu yükseltirsem 3 ay sonra geri eski fiyattan eski hızıma geri dönebilir miyim? Türk telekom müşteri temsilcisi bana taahhüt süresinin bitmesine 1 yıl var paketinizi yükseltipi istediğiniz zaman...
  11. E

Çözüldü✓ Nb F80 Kurulum Sıkıntısı Yaşıyorum

Reis bende öyle düşündümde yatakta falan oynuyorsak en uzun yakınlaştırma yapınca tam verimli olmaz demi
  12. E

Pc ile Ps5 Arasında Kaldım

Epic yok rekabetçi oyunların çoğuda yok kolay seçim aslında pc artı olarak rekabetçi ekliyor sadece.
  13. E

Fantech Revolver 3 Vs Fantech Nova Pro 2

Arkadaşlar ikisi arasında kaldım bütçem taş çatlasın 2.2k başka önerilerede açığım ps4 ile kablosuz uyumlu olması gerek ama.Nova modelini kullandım r1 l1 aynı mouse kullanıyormuşum gibi çok yüksek ses çıkarıyorlar dı revolver modelinde de aynısı varmış hiş hoşuma gitmiyor ayrıca,önerilerinizi...
  14. E

❌İndirim Bitti! Nb F80 Monitör Kolu 975 TL

Valla usta hiç bi bilgim yok internette gördüm bi eski bir de yeni sürümü var ama bende dün sipariş geçtim.
  15. E

Letgo'da Karşılaştığım PlayStation Dolandırıcısı

Aynen hocam 4-5 yıldır baya yaygın param güvende gibi sitelerden alacaksanız ürün satış kodu isteyin linklere girmeyin havale eft yapmayın,dolapta ki ilanlarında şu an %75 i dolandırıcı mesela dikkat etmekte fayda var.
Geri