Enisu0 isimli üyenin son içerikleri

1. E

2k Altı Kablosuz Mouse Önerisi

Hocam konudan alakasız yazıyorum özür dilerim,benim gibi kablosuz ama çok sessiz fare arıyanlar birazda oyuncu faresi gibi olsun diyenler amazonda gravion sharper var herhalde çok kaliteli değildir ama 800 liraya bu saydığım özelliklerde başka yok ben çok aramıştım belki aynı böyle arayan varsa...
  2. E

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Hacım o kaça düşüyor genelde biliyor musun?
  3. E

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Hayırlı akşamlar beyler havit ikili hoparlör kaça düşüyor daha önce düştüyse bilen var mı?
  4. E

🔥İndirim Nestle Fındıklı Gofret 8x 99,90tl

Afrika’ka da köle çalıştırıyordu zamanında sömürüyordu hala devam ediyor mu bilmiyorum.
  5. E

Kingdome Come:Deliverence Nasıl Bir Oyundur?

Beyler ben de yazın oynayacağımda 1 i oynamadan 2 ye geçeyim mi sizce yoksa ilk 1 i oynasam daha mı iyi olur?
  6. E

❌İndirim Bitti! Bölgesel İndirim Koenıc Ktf 1026 Tr Tower Fan 1550 TL

İndirimli ürünlerde geçerli mi kod deneyem varsa
  7. E

❌İndirim Bitti! Bölgesel İndirim Koenıc Ktf 1026 Tr Tower Fan 1550 TL

Allah razı olsun sonunda attı kodu 😁 deneyen olursa alt limit var mı bilgilendirsin lütfen bizi
  8. E

MSI Mag 274qrfw E20 200 Hz Alınır mı? | 2k Gaming Monitör

Hocam az önce bana da 32 inç modeli geldi sıkıntısı yok gibi tabi şans işi de bunlar satıcınında etkisi olabilir.
  9. E

MSI Mag 274qrfw E20 200 Hz Alınır mı? | 2k Gaming Monitör

Usta bilmiyorum onla alakalı mıdır ama Ebrar bilgisayar satıcısı amazonda da gördüm son 10 sipariş aynı dediğin gibi şeyler yaşamış.
  10. E

Gta 6 Çıkana Kadar Ps Plus Aboneliği Sıkıntısı

Hocam arama çubuğuna ps plus yazarsan orada detaylı şekilde var,instagramdan takip ederim dersen orda da ps sayfaları var önerim tayganındünyası
  11. E

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır?

2026 da türkçe koymazsa korsan oyunda oynamakta sıkıntı yok.
  12. E

Fc 26 16 hazirana kadar kütüphaneye eklenebiliyor
  13. E

Hocam sen bu ay alıp kütüphanene eklersen plus aboneliğin olduğu sürece o oyunlaro oynuyabilirsin.
  14. E

Öneri 32" 2k Monitör Alacağım, Hangisi?

Hocam selamlar ben senin attığın monitörün düz versiyonunu aldım msi mag 325qf elime geçince bilgi vermeye çalışırım.
  15. E

God Of War Laufey & Wolverine Duyuruldu!

Ağabey bak faye fragmanda pes etmiyeceğim falan diyordu sakın marvel karakteri gibi bir şey koymayın sakın
Geri