Şimdi ne için aldığın önemli koleksiyon mu yoksa oyuj için mi koleksiyon içinse neden olmasın ama oyun içinse gerçekten günümüze göre çok ham maalesef:( Ama bütçe yoksa alabilirsin tabi 200 liraya falan satıyorlardı.
Ürünü 1600 liraya 4 oyun,çanta ve konsol şeklinde aldım sizce mantıklı bir hareket mi? Ürünü satarken kaça satabilirim? Bu arada konsollara hakkında aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz az çok konsoldan anlayan biriyim.
Eğer arkadaşlar hakkını aramaz ise belki böyle hatalar daha çok olacak ve firmalar umursamayacak,düşünebiliyor musunuz Amazon’un Trendyol gibi çalıştığını.
Açıkçası ikisinden birini almam istiyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim.Wax sanırım genellikle şekil vermek için kullanılıyor,krem ise daha çok sanırım saç bakımı için ama benim istediğim wax kadar iyi bir tutucu olmasına gerek yok,benim isteğim sadece duştan çıktıktan sonra acil bir...
Kanka şöyle diyeyim sıfır almak istersen medimarkt,teknosa gibi yerlere bulaşma bunlar genellikle pahalıya satar,Amazon veya hepsiburada üzerinden alabilirsin ama benim sana tavsiyem eğer diskli alacaksan 2.el alman olur çünkü daha ucuza geliyor.Dolap veya sahibinden üzerinden alabilirsiniz.
Merhaba eski uncharted oyunlarını da ps5 üzerinden oynayabilirsin hatta neredeyse bütün ps4’e çıkmış oyunları aynı zamanda ps5 üxerinden oynayabilirsin,gow (2018) oyna bu arada es geçme.
Öyle bir hata yapma uncharted’ın en efsane oyunları 2 ve 3 olduğu için dimdirek 4’den girersen büyük ihtimal gram zevk almazsın,zaten Uncharted’ı en iyi yapan şey hikaye işkeyişi ve karakterleri o yüzden ilk oyunları da oyna bence.
Gow,Tlou,Bloodborne,Uncharted serisi bunların hepsi harika oyunlardır,tavsiyem gidip üyelik alman yıllık bu dediğim oyunlar artık üyeliğin içinden çıkmaz tek tek almaya çalışsan 700 lirayı geçer bunlar.