Enivici Vokke isimli üyenin son içerikleri

1. Enivici Vokke

🔥İndirim 4 lü düz paça eşofman 715 TL

Bunlar da hepsini siyah gonderemıyorlarmıs..
  2. Enivici Vokke

🔥İndirim 4 lü düz paça eşofman 715 TL

Yaw daha dün 3 tane aldım 780 liraya.. Bunlar da paketlı olanları ıstedıgım renk gondermıyolar kı. Ben sadece sıyah ıstıyorum. Mıllet nasıl gıyıyor açık griyi anlamıyorum benım butun mal ortalıkta oluyor sonra. :D
  3. Enivici Vokke

Arc Raiders 21gb update mı geldı?

PC'den Xbox uygulaması uzerınden oynuyorum 1773165503 Üzgünüm mod bey. Raiders'ı da lütfen orijinal aldığımı düşünmeyelim 60 TL'ye hesap aldım oyle oynuyorum. İdeolojimi terketmedim yani.
  4. Enivici Vokke

Arc Raiders 21gb update mı geldı?

Benımkı oyunu bastan mı ındırıyo yoksa cıdden 21gb update mı geldı bılıyor musunuz? Oyunu daha dun ındırdım bı de..
  5. Enivici Vokke

❌İndirim Bitti! Trendyol Yemek 400/200₺ Kod (8 Mart)

Bugun gelmez mı dayular
  6. Enivici Vokke

🔥İndirim Trendyol yermek 200₺ indirim

Evet 540 TL. Valla ahım şahım degıl ama ıgrenc de degıl soguk gıdıyo :D
  7. Enivici Vokke

Cevızlı zaten. Neylı oldugu pek muhım degıl ustunde cıkolata olsun ve soguk olsun yeter :D Sade olsa bıle yerım :D
  8. Enivici Vokke

1 kilo soguk baklava soyledım 340 TL'ye geldı sagolasın ıftar sonrası ıyı oldu
  9. Enivici Vokke

60 TL'ye Arc Raiders alınır mı?

Hocam asıl mesele ılerlemenın sılınıp sılınmemesıydı. Oyunun orıjınalı 40 dolar. 60 lıraya satıyor bunlar. 2 ayda bi 60 lıra vermeye okeyım şahsen. Zaten oynayacağım da muhtemelen o kadar. :D
  10. Enivici Vokke

Hiç kullandınız mı bunlardan? Ne kadar surede bır patlıyor?
  11. Enivici Vokke

https://www.itemsatis.com/arc-raiders/arc-riders-online-4708438.html Kendi hesabınızdan oynuyorsunuz yenı karakter açıp dıyorlar. Alan var mı hiç? Birkaç ay sonra hesabın patlaması dert olmaz ama ilerleme de kayboluyorsa o problem olur. Patladı diyelim yenı hesap aldık, kaldıgımız yerden devam...
  12. Enivici Vokke

🔥İndirim Defacto %70 İndirime Ek 1000/250₺ Kupon

Dar pantolon gıymeyın arıtk
  13. Enivici Vokke

Vozol için Likit önerir misiniz?

Arkadaşlar ben cıgerımın sonmesını ıstıyorum kullanmıs olanlardan lıkıt ıcın sıte tavsıyesı beklıyorum
Geri