Oyun daha bir keskin, daha bir kötü gözüküyor. Alt tab attığımda Win10'da salisesinde geçerdi şimdi minik bir takılmayla geçiyor. Bir sıkıntı var belli. FPS de düşmüş. Çözümü ne olabilir?
Win10 Home kullanıyordum. Microsoft'un sitesine girip Win11 yükleme yardımcısını indirdim ve kurdum. Bilgisayarı yeniden başlattım ve Win11 kuruldu bilgisayara. Ekran kartı driverimden tutun anakartın Audio-Chipset driverlarına vs. driverları tek tek değiştirmeme gerek var mı acaba?
27 inç monitörü internet kafede gidin deneyimleyin. Harflere marflere hafif yakından bakınca pikselleri sayıyorsunuz.
Aynı monitörü bir de 2k ya çekin oyunda aradaki farka bakın. 1080p de bildiğiniz bulanık oluyor. 24-25 inç 1080p için maksimum kullanılması gereken inç bence masaüstü bilgisayarda.
Eskiden bir sorun yaşayınca xxx sorunu technopat yazardım, sonra xxx donanımarşivi yazmaya başladım, şimdiyse reddit yazıyorum.
Türkiyede teknoloji forumu diye bir şey kalmadı. İndirim konularının ana sayfaya çıkmaması lazım 2. el konularında olduğu gibi.
Aynen tipi hoşuma gitti. Hem daha pahalı hem su geçirmez yerine suya karşı dayanıklı ibaresi var.
Mack hem daha ucuz hem direkt su geçirmez demişler. Tipi kötü sadece biraz ya..
1743540731
Yaw çantadan kulaklığa şimdi buraya nasıl geldik qwr:WQTWQ