Enivicivokk3 isimli üyenin son içerikleri

1. E

🔥İndirim Kablonet(TT) 1000mbps 671₺/500mbps 599₺!

TT altyapısı ile 200mbps aboneliğim var. 2 yılı doldurunca üyeliğimi devam ettirdim 530 TL gibi bir fiyata. Bu süreçte hiç sorunum olmadı. 3 hafta önce arıza kaydı oluşturdum modem kaynaklı bir problemden şüphelendim. Ne arayan var ne soran. İşlerim olduğu için üstünde durmadım. Genel olarak...
  2. E

🔥İndirim Next Qled 75" 190 Ekran TV 32.499₺🔥😱

Benimde naçizane tavsiyem Samsung QN serisi bakmanız. Bütçeniz varsa tabi. 6 aydır 65QN90D modelini kullanıyorum. Bazen siyah ekran olunca tv kapandı sanıyorum. Film ve PS5 oyun performansını beğeniyorum. Arayüzü tizen işletim olmasından biraz yavaş kalabilir. Onun haricinde fiyatı biraz pahalı...
  3. E

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

Benim ürünler geç oldu ama geldi. Daha deneyimleyemedim işteyim. (23 Mart sipariş)
  4. E

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

Tek ben kaldım sanırım klavyesi gelmeyen. Biraz geç kargoya verildi. Daha Çin havayolunda. 😅
  5. E

1

İki farklı sanal kredi kartı denedim hata verdi. En son kripto ile ödeme yapmayı denedim yanlışlıkla 1 dolar eksik gönderdim aktif olmadı abonelik. İletişim kurdum fakat bir cevap gelmedi daha. Kalite olarak beğensemde indirme hızı yetersiz geldi şimdilik. (200 Mbps internet hızı var)
  6. E

🔥İndirim Polham Şarjlı Otomatik Araç Yıkama Köpük Pompası 1.5 Litre 764₺ Amazon

Araç yıkamak için alsam mı diye düşünüyordum bu modeli. Köpük atımı iyi gibi. Geldiğinde test edeceğim.
  7. E

🔥İndirim Trendyol indirimi kodları

sanırım o son siparişi ben yaptım 😅
  8. E

🔥İndirim ŞOK Market Gourmet Gold Balıklı Yaş Kedi Maması 85gr. 20.95TL

Anladım. Kedinizin özel bir durumu var. Geçmiş olsun. Kesinlikle haklısınız her kediye aynı mamalar yaramaz. Bizim kızın maşallah 3 yıldır N&D ile arası iyi. Umarım sizin kedinizde kısa zamanda iyileşir.
  9. E

🔥İndirim ŞOK Market Gourmet Gold Balıklı Yaş Kedi Maması 85gr. 20.95TL

Lafügüzaf mı örnek verdiniz anlamadım. Whiskas ve felix marka mamaları N&D ile kıyaslamak yanlış olur. Şayet kedime Whiskas vs market mamaları hiç vermedim vermemde. N&D mamalar kaliteli markalar arasında giriş seviyesindedir. Veterineri değiştirmeniz faydalı olacaktır😂
  10. E

1

Arkadaşlar iyi forumlar. Torbox ödemesini hangi platformdan yapıyorsunuz?
  11. E

❌İndirim Bitti! Türktelekom yeni kampanya

Evet bayiden geçiş yaptım. 375 TL dedi attığım onay mesajlarından sonra 55 TL indirim yaptı 320 TL oldu.
  12. E

❌İndirim Bitti! Türktelekom yeni kampanya

Aynı durum 40 gb versiyonunda oldu. 50 TL fazla yazıyordu mesajda. Söz ve onay mesajlarını attıktan bir süre sonra indirim yapıp normal fiyatına düştü. Yine de bayiye danışıp doğru bilgiyi almanızda fayda var tabi.
  13. E

❌İndirim Bitti! Amazon Prime fırsatı Acer Nitro İ7+4060(140W) laptop 32.499TL

12700 modelini kullanıyorum hocam. Çok farkı olacağını sanmam.
  14. E

Sıcaklıkları düşürmek için fan almalısınız. Hava akışını biraz rahatlatır. Dün Cs go oynadım fakat bu sıcaklıkları görmedim.
  15. E

Yaklaşık 1 aydır 12700-4060 modelini kullanıyorum. Win11 kurup yazılımları sitesinden yükledim sorunsuz. Fakat 1 defa PC aşırı kasıp dondu. 1-2 defa Pubg’de takılır gibi yaptı. Win10 kurdum dün temiz bir şekilde. Sürücüler win11 için yazsa da win10 içinde uyumlu şekilde çalışıyor. Takılma vs...
Geri