Arkada çalışan herhangi bir ses öğesi kendi kendine yürütülüyor yada durduruluyor tekrar oynatmak zorunda kalıyorum sebebini klavyemde sürekli kullanıyor olduğum fn + f7 tuşu ile ilgili olduğunu düşünüyorum tuş takılmış olsa diyeceğim iki tuşta aynı anda mı takılıyorda oluyor veya bir tür arıza...
Bilgisayarımı yavaş yavaş yenilemek gibi bir amacom vardı bundan dolayı am4 anakartımı ve eski işlemcimi değiştirmeye karar vermiştim ve birkaç gün önce anakart,işlemci ve ram belleklerimi değiştirdim kasaya montajını yaptım ama kasayı çalıştırdığımda parçaların fanları çalışıp rgbler yansada...
Anakart,işlemci ve ramlerimi değiştirdim ama değişimden sonra bilgisayar açılsada görüntü gelmedi display kablosu ekran kartına takılı ondan yana sorun yok sadece iç kablolamayı yaparken sorun yaşamıştım ondada şu power sw led- + kablolarının adları anakarttakinden farklıydı onun dışında...
Başlıkta ki gibi bu anakarta bir soğutucu önerisi gerekiyor bir tane kendim almıştım ama elimde patladı SE-903-XT'idi patlayan. Sıvı soğutucu olmasın ve fazla pahalıda olmasın.