Enkaren isimli üyenin son içerikleri

1. Enkaren

Arkada çalışan video/müzik kendi kendine durduruluyor.

konu hakkında bilgisi olupta yardım edebilecek birisi var mı ?
  2. Enkaren

Arkada çalışan video/müzik kendi kendine durduruluyor.

Arkada çalışan herhangi bir ses öğesi kendi kendine yürütülüyor yada durduruluyor tekrar oynatmak zorunda kalıyorum sebebini klavyemde sürekli kullanıyor olduğum fn + f7 tuşu ile ilgili olduğunu düşünüyorum tuş takılmış olsa diyeceğim iki tuşta aynı anda mı takılıyorda oluyor veya bir tür arıza...
  3. Enkaren

Ekrana görüntü gelmiyor

Ramlerin anakartın uyumluluk listesinde olmadığını farkettim sorun bundan kaynaklı olabilir mi
  4. Enkaren

Ekrana görüntü gelmiyor

Bilgisayarımı yavaş yavaş yenilemek gibi bir amacom vardı bundan dolayı am4 anakartımı ve eski işlemcimi değiştirmeye karar vermiştim ve birkaç gün önce anakart,işlemci ve ram belleklerimi değiştirdim kasaya montajını yaptım ama kasayı çalıştırdığımda parçaların fanları çalışıp rgbler yansada...
  5. Enkaren

Ekrana görüntü gelmiyor

Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi
  6. Enkaren

Ekrana görüntü gelmiyor

Anakart,işlemci ve ramlerimi değiştirdim ama değişimden sonra bilgisayar açılsada görüntü gelmedi display kablosu ekran kartına takılı ondan yana sorun yok sadece iç kablolamayı yaparken sorun yaşamıştım ondada şu power sw led- + kablolarının adları anakarttakinden farklıydı onun dışında...
  7. Enkaren

B650M-K anakarta uyumlu soğutucu önerisi

Hocam elimdeki fanında olması gerekiyor değil mi ama anakart böyle gözüküyor
  8. Enkaren

3060 inno3d
  9. Enkaren

Tamam hocam ama neden bu Se-903-xt soğutucu uyumsuzluk çıkardı onuda söyleyebilirmisiniz
  10. Enkaren

Hocam dediğim gibi se-903-xt soğutucu almıştım mantıkta uyması gereksede 1718 sokete uymadı
  11. Enkaren

Hocam soketlerde AM4, AM5, LGA115X, LGA1200, LGA1700, LGA1851 yazıyor ama yinede bu anakarta uyarmı çünkü 1718 sokete sahip
  12. Enkaren

Ryzen 5 7500f
  13. Enkaren

Hocam benim anakartım 1718 soket ve bunda onu göremedim uyumlu mudur yinede?
  14. Enkaren

Başlıkta ki gibi bu anakarta bir soğutucu önerisi gerekiyor bir tane kendim almıştım ama elimde patladı SE-903-XT'idi patlayan. Sıvı soğutucu olmasın ve fazla pahalıda olmasın.
  15. Enkaren

Yardım Ram miktarımı artırmak istiyorum

b550mh
Geri