Enkoizmm isimli üyenin son içerikleri

1. E

Fivem Bypass Nedir? Nasıl Silebilirim?

daha önce kullanmadım
  2. E

Fivem Bypass Nedir? Nasıl Silebilirim?

Geçen gün fivemde rol yapıyodum birden ban yedim desteğe çıktığımda hile kontrol yapılıcak dediler sorum etmedim çünkü hile kullanmıyorum yaptılar kontrolu bypass mı ney öyle bir şey kullanıyomuş bypass ın ne olduğunu bile bilmiyorum akşam bir etkinlil olucak ve etkinliğin sonunda hile kontrol...
  3. E

Eski hesabı kullanma

geçenlerde rat yedim discord hesabım çalındı o hesabı kullanmaya devam etsem bir sorun olurmu?
  4. E

Çözüldü✓ Kulaklığın sol tarafından ses gelmiyor

itopyadan aldım nereye göndermem lazım
  5. E

Çözüldü✓ Kulaklığın sol tarafından ses gelmiyor

kulaklığın sol tarafından ses gelmiyor aslında bayadır böyle ama üzerine pek düşmedim niye bilmiyorum bunun çözümü varmı kulaklığın markabloody g270
  6. E

Hitmen world of assasination türkçe yama önerisi

hitmen başlicam türkçe yama aradım ama bulamadım virüssüz ücretsiz yama varsa atabilirmisiniz?
  7. E

Rdr1 oynamadan 2 oynarsak fazla bir şey kaçırımıyız?

o zaman oynarım eyvallah
  8. E

Rdr1 oynamadan 2 oynarsak fazla bir şey kaçırımıyız?

merhaba rdr1 i biraz oynadım ama pek hoşuma gitmedi nedenini bilmem ama beni cezp etmedi rdr1 oynamadan rdr2 ye geçersem hikayeden fazlaşey kaçırırmıyım?
  9. E

Torrent oyun indirme

valla reis ilk defa torrent yaptığım için bilmiyodum hiç bişey qbit de kullanırım sağolun
  10. E

Torrent oyun indirme

yaptım sonra başlat dedim ama gene gönderiliyor diyo
  11. E

Torrent oyun indirme

12. E

Torrent oyun indirme

merhaba bugün bütçem yetmediği için ilk defa torrent oyun indirmeyi denedim indirdim ama yaklaşık 2-3 saattir gönderiliyor yazısı duruyor yapabileceğim bir şey varmı yoksa beklememmi gerek? (yüklediğim oyun elden ring)
Geri