enokeno isimli üyenin son içerikleri

1. enokeno

❌İndirim Bitti! Yenilenmiş iphone SE 2020 5999₺

bu fiyat şaka mı? tr cihazıysa direkt alınır
  2. enokeno

15 Pro Max Kurulumda Takılı Kaldı

hard reseti denediniz mi hocam?
  3. enokeno

❌İndirim Bitti! Migros'ta Paketli Sucuklarda Aynı Üründen 2 Al 1 Öde!

en pahalısından aldım, araştırdığım kadarıyla temizmiş
  4. enokeno

❌İndirim Bitti! VXE R1 Wireless Mouse 1,349.00 TL

bu fiyata bundan iyi wireless mouse var mı?
  5. enokeno

Bu depolama alanlarını nasıl birleştiririm?

Bu neden böyle ve nasıl geri birleştiririm?
  6. enokeno

1000 Hz Fare RX6600+ Ryzen 5 5600 zorlar mı ?

hocam ilk defa böyle bir tabir görüyorum mouse hızı hangi sebepten yük bindiriyor?
  7. enokeno

Akılsız TV'yi Akıllı yapma

bütçe sorunu yok hocam fakat kullanacağım tv çok kaliteli değil, odada zaten pc de mac de var arada maç izlemelik bir cihaz arıyorum şu onn box fiyatına göre iyi gibi
  8. enokeno

salondaki tv 4k akıllı o sebepten oraya gerek kalmıyor, odamdaki için de deiginiz gibi geleceğe dönük olur. Bende type c to hdmi var bununla kullanabilir miyim google tv'yi? bir de teknik özelliklerini göremedim cihazın kaç gb rami var bi bilginiz var mıdır?
  9. enokeno

type c yok fakat dönüştürücü ile kullanamaz mıyım hocam? 1725306603 televizyon 4k desteklemiyormuş hocam yinede 4k almam daha mı mantıklı olur?
  10. enokeno

kendi odamdaki televizyonu kullanma kararı aldım, mi tv filan diyorlar da pek bilgim yok. iptv, netflix, youtube, google gibi yerlerde donup kasmayacak kaliteli bi cihaz lazım bütçeyle ilgili çok sorun yok abartı olmadığı taktirde
  11. enokeno

Macbook için adaptör önerisi

https://www.hepsiburada.com/mcdodo-ch-8101-100w-gan-yuksek-hizli-2xtype-c-1xusb-girisli-3-baslikli-universal-sarj-adaptoru-siyah-p-HBCV0000034BLI?magaza=Vipfiyat ben bunu almayı düşünüyorum çok girişinin olması hoşuma gitti farklı bi alternatif var mıdır maks 2k bandında
  12. enokeno

🔥İndirim MacBook Air M1 + Case Logic çanta eğitim indirimi ile 23.999 TL

cihazdan anlayan birisi için ikinci elde iyi m1'ler var ben 16gb ramli, batarya devri 50 olan cihazı bu fiyatlara almıştım. alacak kişi sadece ders çalışıp slayt yapacaksa 8gb gayet yeterli
Geri