Enoli isimli üyenin son içerikleri

1. E

Acil Monitör Önerisi

Hepsi birbirine çok benziyor farkındayım, bu konuyu açmamın sebebi hangisinin renkleri iyi bilmememdi. Biraz araştırma sonucunda Thunderobot'un renkleri çok daha iyi gibi. Panele %100 kefil olamayacağım gelince öğreneceğiz. Thunderobot alacağım gibi.
  2. E

Acil Monitör Önerisi

Bugün maalesef monitörüm kırıldı kendisi bu idi: ViewSonic VX2758A-2K-PRO 27" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync HDR10 QHD IPS Gaming Monitör Paneli değişmesi gerekiyor fakat birkaç kişiye sorduğumda çok pahalı olacağını ve sıfır alsam daha mantıklı olacağını söylediler. 1k 27 inçlik bir panelle...
  3. E

Yan Monitör Tavsiyesi Olarak Ne Önerirsiniz?

Dediğim gibi yan monitör için kullanacağım. Yan monitörde genelde bir video, klasör falan açıyorum sadece.
  4. E

Yan Monitör Tavsiyesi Olarak Ne Önerirsiniz?

Şu özelliklere veya daha üstüne sahip monitör arayışındayım ne önerirsiniz? 60hz, FHD, 21-24 inç, IPS olursa süper olur. Bu tarz bir monitör arıyorum maks 3k civarı vermeyi düşünüyorum bu monitör için. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  5. E

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Bazı ürünler 1 TL olacak muhabbetini gören var mı?
  6. E

Yardım Ne türde monitör almalı mıyım?

Hocam bütçem 8000 yazıyorum 11k'lık monitör öneriyorsun.
  7. E

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CH5RHTYH?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=technopattr-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=9 şöyle bir monitör buldum almaya değer mi?
  8. E

En az 2k, +144hz, 1ms, 27 inç özelliklerine sahip bir monitör arıyorum ve bütçem max 8k. Monitörlere baktığımda bazılarında QHD, FHD, IPS, HDR gibi şeyler yazıyor. Hangilerini neden tercih etmeliyim veya neye göre tercih etmeliyim?
Geri