ens akn isimli üyenin son içerikleri

1. ens akn

DDR 4 Sistem İçin Öneri 20k Bütçe

r5 5600 işlemciyi 3500'e satan kaldı mı satıcılar full 4.5k üstü koyup pazarlık yok yazıyorlar çıldırmalık
  2. ens akn

Gamepower Fujin 1300tl Alınır mı?

teşekkürler arkadaşlar öneriler için dikkat alacağım
  3. ens akn

iem hiç denemedim merak da ediyorum, type-c'li bir model önerebilir misiniz? tamamdır hocam sağ olasın
  4. ens akn

https://www.hepsiburada.com/gamepower-fujin-siyah-7-1-surround-rgb-gaming-kulaklik-p-HBCV000035BJQI Fena olmayan bi fiyata düşmüş, arada bir 1300'e düşüyor o yüzden asla kaçmaz fırsat diyemem. Sizce kulaklık nasıl alınır mı?
  5. ens akn

🔥İndirim [Amazon] Ugreen Cat6a Slim 10 Gbps Ethernet Kablosu 10 Metre - 400tl

nasıl bir sıkıntı yaşatmıştı hocam 1785024262 Kimse gidip 10 gbps kullanmıyordur tahminen ama bu kablolar parazit ve arada dalgalanma olaylarını da engelliyor hocam, aradaki fark 170tl olunca eğer fazladan 5 metreye ihtiyacın yoksa ve 10 metre yeterliyse o kablonun kalitesi ve ömrü çok...
  6. ens akn

Gamepower Lyra 800tl Fiyatı İyi mi?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0FDLF11ZB?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&language=tr_TR&psc=1 Klavye bu akakçeye göre fiyatı güzel duruyor ama klavyenin durumunu bilmiyorum, kullanan eden var mı sizce nasıl ve bu fiyatı hak eder mi?
  7. ens akn

🔥İndirim 💥 8599 TL - Gigabyte G27q20 200hz 0.5ms 2k Qhd Ips Pivot Monitör 💥

ölü piksel testi yaptığımda yeşil beyaz turkuaz sarı renklerinde gözüküyor, ara renklerden birinde o piksel pembe gözüküyordu
  8. ens akn

🔥İndirim 💥 8599 TL - Gigabyte G27q20 200hz 0.5ms 2k Qhd Ips Pivot Monitör 💥

aynı satıcıdan aynı monitörü aldım 1 piksellik sorun vardı bende, o kısım biraz şans işi maalesef ki (iade etmedim 1 piksel rahatsız etmedi beni)
  9. ens akn

🔥İndirim Intel Arc B580 10.999 TL Axes 5 - Paraf 6 Taksit

rx9060xt 16 gb için 2. elde fırsat kovalıyordum da sizce buna mı geçiş yapayım? 5-6k genişletmeye gerek var mı bütçeyi?
  10. ens akn

Monitörde Bir Leke Var

evet orasını doğru diyorsun uygun fiyat bulunca bi problem çıkıyor çoğunlukla
  11. ens akn

Monitörde Bir Leke Var

bilemiyorum hocam gözüme takılır mı emin değilim. 11 temmuzda son iade tarihi doluyor ben eve en erken 7'sinde gidicem, gidene kadar bekletmeyi planlıyorum eliyle dokununca hissetmiyor yazmıştım
  12. ens akn

Monitörde Bir Leke Var

bir şekilde denk geldi yani sonunda. Ne yapmalıyım bi tavsiyen var mı hocam? Garantiye mi göndereyim iade edesim yok fiyatı iyiydi
  13. ens akn

Monitörde Bir Leke Var

Geçen gün indirimden (4800TL) GameBooster GB-27F180QF 27" 180Hz Fast IPS 0.5ms Mprt 2k Qhd 2xhdmı+2xdp Rgb monitörünü aldım 26 Haziran'da sipariş eve ulaştı. Ben şehir dışında olduğum için abim açıp çalışmasını kontrol etti yani kendi gözümle görmedim fakat dediğine göre ekranda bi leke varmış...
  14. ens akn

❌İndirim Bitti! 2 Tb Samsung 990 Pro 7400 TL

bu bildirim nasıl geliyor hocam bi öğretebilir misin
  15. ens akn

2. El veya Sıfır Ekran Kartı Önerisi

tamamdır hocam teşekkür ederim cevaplar için
Geri