ens akn isimli üyenin son içerikleri

1. ens akn

🔥İndirim 💥 8599 TL - Gigabyte G27q20 200hz 0.5ms 2k Qhd Ips Pivot Monitör 💥

ölü piksel testi yaptığımda yeşil beyaz turkuaz sarı renklerinde gözüküyor, ara renklerden birinde o piksel pembe gözüküyordu
  2. ens akn

🔥İndirim 💥 8599 TL - Gigabyte G27q20 200hz 0.5ms 2k Qhd Ips Pivot Monitör 💥

aynı satıcıdan aynı monitörü aldım 1 piksellik sorun vardı bende, o kısım biraz şans işi maalesef ki (iade etmedim 1 piksel rahatsız etmedi beni)
  3. ens akn

🔥İndirim Intel Arc B580 10.999 TL Axes 5 - Paraf 6 Taksit

rx9060xt 16 gb için 2. elde fırsat kovalıyordum da sizce buna mı geçiş yapayım? 5-6k genişletmeye gerek var mı bütçeyi?
  4. ens akn

Monitörde Bir Leke Var

evet orasını doğru diyorsun uygun fiyat bulunca bi problem çıkıyor çoğunlukla
  5. ens akn

Monitörde Bir Leke Var

bilemiyorum hocam gözüme takılır mı emin değilim. 11 temmuzda son iade tarihi doluyor ben eve en erken 7'sinde gidicem, gidene kadar bekletmeyi planlıyorum eliyle dokununca hissetmiyor yazmıştım
  6. ens akn

Monitörde Bir Leke Var

bir şekilde denk geldi yani sonunda. Ne yapmalıyım bi tavsiyen var mı hocam? Garantiye mi göndereyim iade edesim yok fiyatı iyiydi
  7. ens akn

Monitörde Bir Leke Var

Geçen gün indirimden (4800TL) GameBooster GB-27F180QF 27" 180Hz Fast IPS 0.5ms Mprt 2k Qhd 2xhdmı+2xdp Rgb monitörünü aldım 26 Haziran'da sipariş eve ulaştı. Ben şehir dışında olduğum için abim açıp çalışmasını kontrol etti yani kendi gözümle görmedim fakat dediğine göre ekranda bi leke varmış...
  8. ens akn

❌İndirim Bitti! 2 Tb Samsung 990 Pro 7400 TL

bu bildirim nasıl geliyor hocam bi öğretebilir misin
  9. ens akn

2. El veya Sıfır Ekran Kartı Önerisi

tamamdır hocam teşekkür ederim cevaplar için
  10. ens akn

markanın bi önemi var mı sizce hocam, misal asus için beklemeye değer mi? Geçen gün Asus Prime 3 fanlı OC modeli 17k'ya görmüştüm misal çok çekici duruyor ama gereksiz bütçeyi artırmak da istemiyorum
  11. ens akn

Ryzen 5 7500F ile uyumlu 2k için uygun bir ekran kartı arıyorum, 2. elden yaklaşık 15k bütçeye çıkabilirim fakat ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur. 16gb olması önceliğim 2k uygun olması için. Ekran kartı önerisi yapabilir misiniz? RX9060XT 16gb düşünüyordum da bütçeyi biraz daha artıramadım...
  12. ens akn

🔥İndirim Segotep Fz6 Pro CPU Soğutucu 1400tl

doğru dedin hocam kafayı bozdum iyice, aldım bi tane
  13. ens akn

🔥İndirim Segotep Fz6 Pro CPU Soğutucu 1400tl

ryzen 5 7500f için sizce bunu alıp kafamı rahat mı tutmalıyım yoksa bütçeyi diğer parçalara aktarıp 4 borulu bir soğutucu mu arayayım?
  14. ens akn

2. El Ürün Alırken Risk Alıyor Musunuz?

açılış tarihinden kıllandım ben de sonradan, bu riske girmicem balıkesirde tanıdık yok 1781717980 ne saçma işmiş abi o çok geçmiş olsun
  15. ens akn

2. El Ürün Alırken Risk Alıyor Musunuz?

o kısma bakmamıştım harbi doğru diyon, iyi bi tecrübeydi iyi erken teşhisi aldık
Geri