ens akn isimli üyenin son içerikleri

1. ens akn

🔥İndirim Segotep Fz6 Pro CPU Soğutucu 1400tl

doğru dedin hocam kafayı bozdum iyice, aldım bi tane
  2. ens akn

🔥İndirim Segotep Fz6 Pro CPU Soğutucu 1400tl

ryzen 5 7500f için sizce bunu alıp kafamı rahat mı tutmalıyım yoksa bütçeyi diğer parçalara aktarıp 4 borulu bir soğutucu mu arayayım?
  3. ens akn

2. El Ürün Alırken Risk Alıyor Musunuz?

açılış tarihinden kıllandım ben de sonradan, bu riske girmicem balıkesirde tanıdık yok 1781717980 ne saçma işmiş abi o çok geçmiş olsun
  4. ens akn

o kısma bakmamıştım harbi doğru diyon, iyi bi tecrübeydi iyi erken teşhisi aldık
  5. ens akn

aynı şehirdeysek ben de gidip alıyorum hocam en sağlıklısı elden almak hiç şüphesiz atayım hocam siz de bakın güvenli alma fırsatınız olursa alın fiyatı iyi duruyor https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-prime-9060xt-16-gb-1321734038/detay
  6. ens akn

evet abi ya meblağ büyük olmasa ben de çok uğraşmam da şu an 15000 liralık bir şey gördüm fazla miktar
  7. ens akn

evet dediğin gibi iyi yapıldıktan sonra içini açar macunu yenilerim yeni gibi olur ama kötü mining olayında elden bir şey gelmiyor çok mantıklı dedin tamamdır hocam sağ olasın 1781708882 şu olaylarda kafayı yiyorum çıldırmalık durumlar, satıcı da haksız değil pg açmamakla
  8. ens akn

normalde ben de bu şekilde alım yaparım ama geçen gün güzel bi fiyat görünce kafam karıştı sıfır piyasası çok arttı ya indirim bekliyorum da en kadar inebilir ki bütçe kısıtlı olunca elden çok bir şey gelmiyor
  9. ens akn

Ekran kartlarında mining olayından biraz çekiniyorum ben evet hocam bunun riskini göze alıp almamak arasındayım bakalım biraz daha düşüncem bunlar iyimiş sağ olasın şunları da denerim bi 1781708355 evet evet bu yüzden önceden yüksek miktar olmadığında risk alıyordum ben de ama şimdi meblağ...
  10. ens akn

Sitelerden 2. el ürün alırken param güvende vs açmak istemeyen satıcılardan direkt uzak mı duruyorsunuz? Misal çok iyi fiyattan bir ekran kartı gördüm ve gerçekten alasım vardı, test sonucunu eklemiş, ekran kartının fotoğrafı var garanti etiketi üzerinde statik poşeti de varmış dediğine göre vs...
  11. ens akn

Bu SSD 2. Elden Alınır mı?

işin aslı oyun için kullanıcam yani dramli çoğu model işimi görür biraz fanteziye kaçsam mı demiştim de vazgeçtim
  12. ens akn

sağ olunuz var olunuz
  13. ens akn

39 gündür kullanılıyor dedi ama 39 gün boyunca açık mı kaldı yoksa nedir detayını bilmiyorum, gidersem ona da bakıcam 1781427376 bi fiyat önerin var mıdır hocam? 2. elden ssd almak çok hayranı olduğum bir şey değil normalde ama %96 veya üzeri sağlık olanlara sıcak bakıyorum sence fiyat olarak...
  14. ens akn

henüz almadım ama gidip test etmeyi planlıyorum en azından bi görmek istedim. Ama tamamdır alınmaz diyorsanız olumsuz bakıcam biraz daha
  15. ens akn

arkadaşlar samsung 1 tb m2 ssd PM9A1 ssd sıfırı internette 9000 TL gözüküyor, arkadaşın dediğine göre şu ana kadar 1 tb yazılmış ve sağlık %97'ymiş, 5500 TL'ye satıyor. Kafama takılan kısım sadece 1 tb yazılmış olan bir ssd nasıl %3 düşebiliyor? samsung magician'dan kontrol edicem bir sorunu var...
Geri