https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hyperx-pf-has-2-core-wl-bkbk-gaming-mouse-siyah-1240423.html
kablosuz model aynı ürün değilmi bununla fiyatı daha uygun
Reis ekranı gerçekten başarılı ben çok beğendim ışık sızması yok 144 hz sorunsuz akıcı ölü piksel yok ama bataryası konusunda çok bir süre beklemeyin uzun süreler görülecek gibi durmuyor özellikle parlaklık açıkken hızlı bitiriyor tabi sessiz mod ve pil tasarruf modunda sorun yaşatmıyor
Amazondan aldım bende 4060 da 170 w geldi bu arada kime ne çıkacagı şans sanırım ama cihaz sağlam kasa vs performans iyi drain olayını yaşamadım güçlü oyunlarda ne olur bilmem
1 sene sorunsuzdu redditte bir çok kişi aynı sorunu yaşamıştı belli bir seride olabilir şuan ki durumu bilemem ama benim açımdan gerçekten kötü deneyim oldu yüke bindiğinde reset atıyordu denemediğim yöntem kalmamıştı
Bu anakartta igrenç bi deneyimim oldu alacaklara uyarı reset sorunu yaşadım bu kart yüzünden değiştirmediğim parça kalmadı psu,ekran kartı,ramler işlemci dahil sorunum anakartta çıktı
Amd 5000 ve 6000 serisini sıfır olarak kullandim gerçekten bıktım saçma hatalardan uğraşmak istemiyorum o yüzden nvidia alıcam amazonda k.kartına vade farksız 6 ay taksit var o yüzden ona sıcak bakıyorum
Şu an RX 6600 XT kullanıyorum, ancak değişim zamanının geldiğini düşünüyorum. 2K oyunlar ve 4K fc24 için kullanıyorum. İşlemcim Ryzen 7 5800X3D. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ek olarak, kartı taksitlerle almak benim için önemli. 20-25 bin arası bir bütçem var.
Kafama yatan kart 4070...