Ensar isimli üyenin son içerikleri

1. Ensar

I5 14600KF RTX 5070 sistem için 15-20 bin TL'ye PSU önerisi

Hocam, tabii siz daha iyi bilirsiniz ama bir güç kaynağına sistem değerinin dörtte birini vermek bence pek mantıklı değil.
  2. Ensar

Epicgames hediye listesi paylaşılmış olabilir

Her sene RDR2 verilecek diye kolpa atılıyor. 😄
  3. Ensar

2026 Asgari Ücret Açıklandı!

Hocam, iyi diyorsunuz, güzel diyorsunuz ama her şeyimiz dövize endeksli. Bu dediklerinizin gerçekleşmesi için üretimin artması ve dışa bağımlılığın azalması gerekiyor. Bunlar da kısa vadede olacak şeyler değil. Kamuda ciddi tasarruf lazım ama bizim siyasetçilerimiz ve bürokratlarımız...
  4. Ensar

Aslında haklısınız ancak millet geçinemiyor. Asgari ücrete zam gelmesi orta vadede sorunları büyütse bile bir kaç ay içinde olsa vatandaşa nefes oluyor. Hiç zam yapılmasa hem tepkilere yol açar hem de talep düşeceği için ekonomi yavaşlar. Hükümet enflasyonu düşük gösterip gerçekte enflasyonun...
  5. Ensar

Hocam, onda bir yanlışlık vardır; komşularınızdan biri size bağlı olmasın? Bu kadar gelmesi kesinlikle normal değil.
  6. Ensar

🔥İndirim Turkishcare Ekonomik Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Deterjanı 40 Yıkama 97 tl

Daha şimdi konu açılmış, bu sürede ceza alacak ne yapmış olabilirsin 🧐
  7. Ensar

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

Siparişi hazırlanan var mı? Uğraşsam mı bilemedim. Şimdi yeni hesap falan açarız, uğraşırız, sonra sipariş iptal olur. 🤔
  8. Ensar

İthal Peynirlerde Aynı Üründe 2 Al 1 Öde Fırsatı!

Kilosu üç bin lira olan peyniri alıyor olsam herhalde indirim peşinde koşmam.
  9. Ensar

🔥İndirim 6'lı Kutu Premium Likralı Erkek Boxer 430TL

Ben de arıyorum biri önerse iyi olur.
  10. Ensar

❌İndirim Bitti! Trendyol Go 500 TL'ye 200 TL Yemek ve Market Kuponu

Tam sepeti yaptım ödeme adımında hata verdi sanırım kod tükendi.
  11. Ensar

Rahat ama çok çabuk deforme oldu. Ayaklarım biraz anormal olsa da aynı dönemde aldığım daha ucuz çorapları bile çok daha uzun süre kullandım. Yaklaşık 2 sene önce 260’a almışım, şimdi fiyatı 248 TL. 🤦🏻
  12. Ensar

Çoraplarından bir memnun kalmayan benim herhalde. Atletleri nasıl tavsiye eder misiniz?
  13. Ensar

1 sene olmadan yırtılıyor ama fiyatına göre yine de iyi. Bu fiyata, bunun kadar rahat başka bir önerisi olan varsa alabilirim.
  14. Ensar

❌İndirim Bitti! 8 PARÇA PASLANMAZ ÇELİK TENCERE SETİ 500 TL

Hatalı fiyat olduğu zaten belliydi. Ben kendim iptal ettim. Satıcı Trendyol falan olsa hadi neyse de kimseyi durduk yere zarar ettirmeye gerek yok.
Geri