Ensar isimli üyenin son içerikleri

1. Ensar

🔥İndirim 2.5lt Pepsi Bim'de 67tl

İyiymiş, normalde şekerin kilosu 50 lira falan bunda hem şeker var hem su var hem de gaz var üçü bir arada 😄
  2. Ensar

❌İndirim Bitti! İncehesap Gecenin Yıldızı | 09.10.26

Yine elde kalmış eşek klavye veya mouse gelir gibi 😄
  3. Ensar

Telefon Almak İstiyorum Önerilerinizi Bekliyorum

Hepsiburada hepsi taksit ile peşin fiyatına üç taksit yapıyor.
  4. Ensar

🔥İndirim PC Hocası Vade Farksız 9 Taksit Sistemler

O kadar oldu mu ya 😅
  5. Ensar

Netgsm Abone Alımına Açıldı.

Dava sanırım sonuçlanmamış ama hizmet vermeyi sürdürme hakkı kazanmış mı ne, alternatif olması güzel. Turkcell utansın; Turkcell tarafında aynı paket 650 TL seviyesindeyken, Netgsm tarafında 490 TL. Gönül ister ki fiyatlar daha uygun olsun ama alternatifin olması bile başlı başına şükür sebebi..
  6. Ensar

🔥İndirim PC Hocası Vade Farksız 9 Taksit Sistemler

Ben piyasaya çok uzak kaldım herhalde pahalı gibi geldi, geçenlerde 55 bine 5060 TI sistem yok muydu? 🤔
  7. Ensar

Öneri Amazon Prime Alışveriş Festivali

Bu 700'e geldi ama elektrikli Bosch falan istiyordum çünkü bu şarjlılar çok güçsüz oluyor iptal mi etsem bilemedim.. 🤔
  8. Ensar

Konu ilk açıldığında baktım doğru düzgün indirim yok, yatacaktım sonra bir iki üç beş kod derken... 😀 Herkese teşekkürler 🙏🏻
  9. Ensar

Bu gecelik bu kadar yeter. Kaçak akım rölesi, şarjlı yıkama ve boxer 3 bine yakın tuttu iyi fena değil. Bir de metrelik 6 mm bakır kablo bulamadım o da olsa iyiydi ama neyse..
  10. Ensar

Zaten hepsi buraya yazılanlar: GAZETE10, ILAYDA10, CAGLA10, DH10, NIHAN10, SERAY10
  11. Ensar

3-5 kod daha bulursam sepetteki Levi's pantolonu alacağım..
  12. Ensar

Gazeteyi kullanamadım NIHAN10'da gitti ama neyse senin attığını kullandım, teşekkürler
  13. Ensar

NIHAN10 1791161670 Ödemesi hata vermiş bir ürüne tekrar kod eklenmiyor mu?
  14. Ensar

Hadi arkadaşlar kenarda köşede başka kod yok mu? 😅 Biraz daha durursak mesai saati başlayacak 😬
Geri