Ensar isimli üyenin son içerikleri

1. Ensar

IOS 13 Yıllık İphoneye bile güncelleme geldi Samsung işine bak

Samsung yerel fiyatlandırma uyguluyor, sırf bu yüzden bile Samsung tercih edilebilir.
  2. Ensar

🔥İndirim Auhma AHV-02 Kablosuz Araç İçi Süpürge 822,06 TL

Fiyatı tekrar düşmüş. Alanlar memnun mu? Araç temizlemek için alınır mı? Şarjı 10 dakika bile gitmiyor diye yazanlar olmuş. https://ty.gl/7rygolxokddpr
  3. Ensar

🔥İndirim Donanim Arşivi 5070 OEM Paket 62.998₺!

Peşin fiyatına 9 taksiti sadece Hepsiburada Premium Worldcard'a yapıyor. Nerede o eski indirimler... 😏
  4. Ensar

🔥İndirim Teknosa Çok Ucuza Ürünler

nE? 😆😅
  5. Ensar

Shein indirimli ürünler

Şu sınır kalkmadan ufak tefek alet edevat, bir şeyler almak istiyorum. Ne önerirsiniz? Aslında araç için şarjlı süpürge bakıyordum ama alamıyorum hata veriyor.
  6. Ensar

Yurt Dışından Gümrüksüz Alışveriş Tarihe Karıştı

Bu yurt dışı alışverişiyle ilgili verilen kararların hiçbir mantığı yok. Sadece tüccara, ahlaksız esnafa yarıyor. Fahiş kârı, “yerli esnafı koruyoruz” yalanıyla meşrulaştırıyorlar. Çin’de 50 lira olan ürünü burada 300 liraya satıyorlar, o firma sanki kendi mi üretiyor? O da Çin’den getirtiyor...
  7. Ensar

Yurt Dışından Gümrüksüz Alışveriş Tarihe Karıştı

İlk başta, geçen yıllarda yurtdışı alışverişlerindeki 150 Euro sınırı 30 Euro'ya düşürülmüştü. Ben de o 30 Euro sınırı kalktı diye okudum ve hayret ettim; nasıl iyi bir haber geldi diye şaşırmıştım. Meğerse yanlış okumuşum... Zaten AB ülkelerinden gelen ürünlerden %30, diğerlerinden (Çin vb.)...
  8. Ensar

KÖFTECİ YUSUF / 1KG ÇİĞ KÖFTE / 450 TL / MİGROS YEMEK

Dünkü indirim daha iyiydi ama bu da fena değilmiş. https://forum.donanimarsivi.com/konu/kofteci-yusuf-pismemis-500gr-kofte-189-90tl-yemeksepeti.1196685/
  9. Ensar

AMD R5 7500F - RX 9060 XT - B650M - 512GB M.2 SSD - 16GB RAM - 40.999 TL

Kasa, PSU ve işlemci soğutucu hariç aynı parçalarla tek tek toplandığında yaklaşık 43 bin yapıyor. Yani kasa ve PSU bedavaya geliyor. Maalesef artık 40 binin altına düzgün sistem yok... 😕 2024’ün sonlarında sattığım sistemi bile alamıyorum.
  10. Ensar

🔥İndirim TROY Kartlara THY'de Bilet Başına 500₺ İndirim!

İki türlü de denedik, biraz şans işi. Erken aldık, fiyat düştü; geç aldık, fiyat iki katına çıkmıştı. Tatil dönemine denk gelmiyorsa, bir ay öncesinden bakmaya başlamak ve en geç 10 gün kala almak gerekiyor.
  11. Ensar

🔥İndirim TROY Kartlara THY'de Bilet Başına 500₺ İndirim!

Yurtiçi 500 TL'ye bile bilet var. Bilet alacaklar için iyi fırsat neredeyse bedava..
Geri