Ensar1453 isimli üyenin son içerikleri

1. Ensar1453

40.000 TL Bütçe Telefon Tavsiyesi S24+ Alınır Mı? (38.999 TL)

Hocam o bütçelere çıkmadan da alabileceğin çok iyi telefonlar var. Honor 400 pro en güzel örnek.
  2. Ensar1453

Bilgisayar yükseltme tavsiye

görüntü sana fps getirmeyecek ama 7800x3d sana çok şey katacak. Sana kalmış
  3. Ensar1453

Yardım Laptopumda sıvı metal var mı asus rog g16

evet var. Thermal grizzly marka sıvı metal var
  4. Ensar1453

Öneri Max 20 k telefon önerisi

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/honor-400.html. honor magic 7 pro kullanan biri olarak şarjının 1 günü çok rahat kurtardığını söyleyebilirim. Yazılım olarakta sağlam telefon tam bir f/p
  5. Ensar1453

Öneri Endüstriyel Tasarım için laptop tavsiyesi istiyorum

https://www.hepsiburada.com/game-garaj-slayer-r9t3d-5070ti-c6-amd-ryzen-9-9955hx3d-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5070ti-16-qhd-ips-300hz-freedos-gaming-laptop-pm-HBC00009YJP7Z
  6. Ensar1453

Arabamın bardaklığına ağzına kadar kahve döktüm bişey olur mu

hocam o tip gıdalar o kadar kötü kokar ki . 1 gün bile arabada dursa sanki arabada bir leş varmışta çok uzun süredir kokuyormuş gibi olur. döküldüğü zaman çok kısa sürede anlaşılır zaten
  7. Ensar1453

hocam genel temizlik masrafı diyebilirim. İlden ile değişir fakat bu tip gıdalarda koltuklar sökülür. söküldükten sonra taban döşemesi komple sökülür. Taban döşemeleri genel olarak hem ses yalıtımı açısından hemde konfor için içinde sünger bulunur. Bu süngerde sıvı çekmeye meğillidir. Bu sıvıyı...
  8. Ensar1453

eğer sadece plastik kaplamalı bir yerse problem yok. Koltuklara falanda dökülmediğine eminseniz bir şey olmaz. Genel olarak süt, balık suyu, veya hayvansal herhangi bir sıvı bir şey dökmediğiniz taktirde hepsi normal bir temizlikle geçecek şeyler. Ama bu saydıklarımdan biri dökülürse bi 10k yı...
  9. Ensar1453

❌İndirim Bitti! Dreame X40 Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge 33.100 TL (3-6 TAKSİT) Satıcı: Dreame Türkiye

X50 Ultra kullanıyorum dreame hakkında merak ettiklerinizi cevaplayabilirim.
  10. Ensar1453

TURKCE DUBLAJ OYUN NEDEN YOK?

orjinal oyunlara dublaj çok pahalıya geldiğinden ötürü zaten bu topa girmiyorlar. Korsan dublaj türünüde kimse riske atıp indirmez. oyunu altyazılı olarak sunsalar yeter TR oyuncuları için.
  11. Ensar1453

Lgs de fen lisesi kazanılır mı?

Kardeşim ben çalışmadım kafam basıyodu yalan yok :d
  12. Ensar1453

Pc tlou 1 drop yiyorum

%1 ve %0.1 fpsleri önemli Eğer 70 civarlarına düşüyorsa fps i 60 sabitleyip oynayabilirsiniz. Oyun zaten 60fps için tasarlanmış
  13. Ensar1453

Gaming/Okul/İş Laptop önerisi 60k-120k

120 k bandında rtx5080 laptoplar dururken 5070 bakmak saçma olur Performans açısından 2 kattan fazla fark var. 8gb vs 16gb arasında uçurum var
  14. Ensar1453

Öneri Akıllı Saat Önerisi Hk.

Tansiyon ölçebilen sadece 1 adet akıllı saat var. Huawei watch d2 Fiyatı 3-4k değil hatta pahalı bir model. Fakat amacı tansiyon ölçmek olunca alternatifi olmayan bir model Samsunglarda da ölçebilir yazıyor fakat doğru sonuç vermiyor. Aktif olarak samsung watch kullandığım için biliyorum
  15. Ensar1453

Sim kartını çıkarmadan telefonu sıfırlarsak sıkıntı olur mu?

Olmaz ama çıkartmamak için özel bir sebebin yoksa 30 saniyelik iş onuda çıkar
Geri