sa viewsonic vx2418-p-mhd bu monitör aldımda tutacağını hiç beğenmedim bende masaya sabitlemek istiyorum ama bunun için aparat bulamadım yardımcı olma şansınız varmı bütçem 500 tl kadar teşekkür ederim
Beyler sa bir sorum olucak tecrubesi olanlar varsa= steel series rival 3 ,razer deathdetter v2 mini veya logitech g203 mu daha iyidir ? Bu arada elim kucuk ve valorant cs fln oynuyorum yardim ederseniz tesekkur ederim
beyler sa ne zaman oyuna girsem veya hesap değiştrisem hep böyle update yapıyo hızlıda yapmıyo bazılarınız der güvenlik kontrolü yapıyo olaiblir diye ama eskiden yapmaszdı şimdi yapmaya başladı ve çok yavaş ilerliyo nolur yardım edin
1674141374
1674141403
bu arada zulayı ben oynayım kardeşim...
beyler yüklediğim fotoğraftaki gibi pcı aygıtı driverları yok yada güncellenmemiş galiba chipset driverlarından olduğunu düşünüyorum ama nerden indireceğimide bilmiyorum anakartımın modeli=asus prime h610M-K d4 modeli yardımcı olursanız çok makbule geçer teşekkür ederim :)
1674122531
başlıkdan anlaşılır ztn en fazla taş patlasın 1000 tl bütçeye çıkabilirim ben steel series wireles 3 düşünüyorum ama bu fiyat bandında daha iyi bir mouse varsa önerir misiniz? fps oyunları iç.in valorant,cs vb...