Ensarbzoglu isimli üyenin son içerikleri

1. E

ADATA XPG 8100 M2 SSD YAZMA HIZI

Anakartım B450M S2H ürün dün geldi windows un kurulu olduğu diski taşıdım sadece sonra test yaptım yazma hızı çok düşük geldi ne yapmalıyım? Adata XPG 8100
  2. E

BF5 EA SERVERLARINA BAĞLANMIYOR

Oyuna her girdiğimde bu hatayı alıyorum ve online giremiyorum yardım
  3. E

Ping Yok ama varmış gibi

nası yani aramadım ama arıyacam büyük ihtimalle
  4. E

Ping Yok ama varmış gibi

Selam dün ttnet 15 mbps lik paketten vodafone un 50 mbps / 8 uploadlık internetine geçiş yaptık altyapımız vdsl destekliyor diye fakat bugün Valorantı açıp oynadığımda paket loss varmış gibi bir hissiyat var speedtestten internet hızıma baktığımda normalde dün 45 üstü görmüştüm hızımı ama bugün...
  5. E

Millenicom sizce nasıl altyapı da sorguladım

Sa bu modem var bende millenicom geçmeyi düşünüyorum bu modem vdsl destekliyormu?
  6. E

Millenicom Geçerken Yaşadıklarım ve Sonuç

Altyapısını sorguladığında kaç gözüküyordu sende?
  7. E

Yardım Türk Telekom Altyapısının Olmaması

Bende yeni taşındığım evde altyapı yok yazıyordu taşındığım bina yan bina olsada altyapı yok yazıyordu bir şekilde hallettim hızım 2 mbps falandı geçen hafta hat kutusunu tamir ettiler baya arızalıymış bende kullandığım internetin adsl olduğunu sanıyordum ama altyapım vdsl miş hızım 2 den 10...
  8. E

Altyapı Sorgulama Hız Değişti ?:D

HİPERNET hizmetinden yararlanabilirsniz diyor bu vdsl oluyor değilmi?
  9. E

Millenicom Geçerken Yaşadıklarım ve Sonuç

Merhaba vaad edilen hız sunulmadığında ve ping değerleri çok yüksek çıkarsa ne tür yöntemlere başvurmalıyım geri dönüşü hızlı yaparlarmı yoksa uğraştırırmı?
  10. E

Yardım Tuhaf altyapı ve İSS önerisi

Bu hızı alıyorum ttnetin 15 mbps lik internet paketi millenicomda alabileceğim hız 83 gösteriyor o zaman tamamen 15 mbps almam gerekmiyormu?
  11. E

millenicom hız değerleri

Benim millenicomda böyle gösteriyo ne önerirsiniz.Şuan ttnetin 90 tl 15 mbps internetini kullanıyorum ve hızlar şu şekilde
  12. E

Türknetmi millenicommu çok arada bi derede kaldım açıkçası
  13. E

Selamlar arkadaşlar daha düne kadar iss altyapı sorgulama sitelerinde altyapım gözükmüyordu. Fakat ttnetin kötü internetini yine kullanabiliyordum çünkü taşındığımız bina eski evimizin hemen yanındaydı. Bügün evlere interneti dağıtan mahallemizdeki hat kutusunu tamir etmeye veya yenilemeye...
Geri