Anakartım B450M S2H ürün dün geldi windows un kurulu olduğu diski taşıdım sadece sonra test yaptım yazma hızı çok düşük geldi ne yapmalıyım?
Adata XPG 8100
Selam dün ttnet 15 mbps lik paketten vodafone un 50 mbps / 8 uploadlık internetine geçiş yaptık altyapımız vdsl destekliyor diye fakat bugün Valorantı açıp oynadığımda paket loss varmış gibi bir hissiyat var speedtestten internet hızıma baktığımda normalde dün 45 üstü görmüştüm hızımı ama bugün...
Bende yeni taşındığım evde altyapı yok yazıyordu taşındığım bina yan bina olsada altyapı yok yazıyordu bir şekilde hallettim hızım 2 mbps falandı geçen hafta hat kutusunu tamir ettiler baya arızalıymış bende kullandığım internetin adsl olduğunu sanıyordum ama altyapım vdsl miş hızım 2 den 10...
Merhaba vaad edilen hız sunulmadığında ve ping değerleri çok yüksek çıkarsa ne tür yöntemlere başvurmalıyım geri dönüşü hızlı yaparlarmı yoksa uğraştırırmı?
Selamlar arkadaşlar daha düne kadar iss altyapı sorgulama sitelerinde altyapım gözükmüyordu.
Fakat ttnetin kötü internetini yine kullanabiliyordum çünkü taşındığımız bina eski evimizin hemen yanındaydı.
Bügün evlere interneti dağıtan mahallemizdeki hat kutusunu tamir etmeye veya yenilemeye...