ensardogdu isimli üyenin son içerikleri

1. E

32" Monitör önerisi PS5 için

1739991885 Yanlışlıkla bastım yazmayı unutmadan, vallahi bende bakıyorum monitör ama 2k-4k fiyatları çok pahalı geliyor 1080p de almak istemiyorum da hdr vrs gibi özellikleri olan monitörler şart
  2. E

PS5 Slim mi? PS5 Pro mu?

Letonyadan arkadaşım vesilesiyle indirim ve tax free uygulandığı zaman olan fiyat bu hocam
  3. E

PS5 Slim mi? PS5 Pro mu?

Bu soru da aklımda vardı evde 4K 60 Hz televizyon var 1080p-2K için 120 Hz oluyor. 4K 60 Fps değerlerini kaliteli yapım oyunlarda görebilmek mümkün mü acaba bu da bi soru işareti
  4. E

PS5 Slim mi? PS5 Pro mu?

Doğru söylüyorsunuz, değiştirdim başlığı.
  5. E

PS5 Slim mi? PS5 Pro mu?

GTA 6, PS5'e gelmez mi sadece Pro modelinde mi olur?
  6. E

PS5 Slim mi? PS5 Pro mu?

Nerdeyse 15 bin tl fiyat farkı var 2 tane PS5 Slim ediyor, bütçeyi zorlayıp almaya değer mi sizce Pro modeli? Türkiyeden zaten sıfır almak çok pahalı, yurtdışından getirebilme şansım olmadan önce aklımda bile yoktu, para cidden değerli maalesef :(
  7. E

PS5 Slim mi? PS5 Pro mu?

Dostlarım merhaba, daha önceden hiç konsol sahibi olmadım, bilgisayarla çok vakit geçirdim ama artık konsola geçmek istiyorum. Yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum, yurtdışından arkadaşım aracılığıyla alma şansım var. Sıfır PS5 Slim tek kolla birlikte 360 €, PS5 Pro tek kolla birlikte 760 euro, PS5...
  8. E

İkinci El iPhone 14 Pro Max Değeri Nedir?

Dostlarım merhaba, öncelikle bu sorumla alakalı tam olarak nerden konu açsam bilemedim o yüzden buraya açtım, yanlış açtıysam farklı bi yere açabilirim uyarabilirsiniz. 1 buçuk senedir kullanmış olduğum iPhone 14 Pro Max 256 Gb (Derin Mor) telefonumu satıp bilgisayar almak istiyorum, 6 ay daha...
  9. E

Forza Horizon 5 ve Motorsport Arasındaki FPS Farkı

Ekran kartını %100 kullanan oyunlarda oluyor sadece örneğin Battlefield 2042 oynarken hiçbir sorun yok 100-140 FPS arasında oynuyorum. 1713211100 Onu da denedim VRAM sınırını aşmak çok fazla etki etmiyor maalesef.
  10. E

Forza Horizon 5'te ÇDKY diye geçen grafik ayarı Çoklu Değişkenli Kenar Yumuşatma bildiğim kadarıyla MSAA diye geçiyor, ancak Forza Motorsport oyunundaki ayar Anizotropik Filtreleme ikisi birbirinden farklı ancak yine de ikisinide aynı şekilde yapıp çözünürlük ölçeğini de 100 yapıp ekran...
  11. E

Merhaba dostlar öncelikle şunu belirterek başlamak istiyorum ekran kartı sürücüm güncel ve oyunlarım korsan değil, bugün Forza Horizon 5'ten aldığım keyiften sonra Forza Motorsport indirmeye karar verdim. Oyuna girdiğimde anlamadığım bir şekilde FPS değerlerim çok düşüktü, ekran görüntülerini...
  12. E

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 ve RTX 3070'e 500 W 80 Plus Bronze Psu Yeterli Olur Mu?

o zaman ikinci el o bilgisayarı alıp 650w iyi bi psu ile devam edersem sorun yaşamayacağım anladığım kadarıyla değerli cevaplarınız için teşekkürler
  13. E

https://www.trendyol.com/revenge/atx-500w-power-supply-12cm-fanli-atx-guc-kaynagi-v2-3-80plus-bronze-p-752316745?boutiqueId=61&merchantId=818038&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:electronics_y:consumer-electronics_z:all_t:pla...
  14. E

650 w bi psu alsam sonradan taksam ilerki dönemlerde sıkıntı yaşar mıyım?
Geri