EnsarIsmaill isimli üyenin son içerikleri

1. E

RX 7800 XT driver sorunları

Driverlardan mı bahsediyorsun. En son 24.5.1 sürümünü ddu ile silil yükledim ama deneye vaktim olmadı. daha önce çok defa driver sil yükle yaptım ama ddu ile ilk defa denedim bakalım olacakmı akşama doğru deneyeceğim.
  2. E

RX 7800 XT driver sorunları

RX7800XT aldım yaklaşık 1 buçuk ay önce. aldığımdan beri sürekli Driver timeout hatası alıyorum.Alırken özellikle araştırdım ama herkes artık hiçbir sorun yok diyordu . Valorant fortnite gibi oyunlar oynayamıyorum. Yazın arkadaşlarımla güle eğlene geçirmem gereken vakitleri bu sorunun çözümüne...
  3. E

RX serisi driver sorunları neyden kaynaklı

Açtım şimdi
  4. E

RX 7800XT Ekran Kartı Sorunları

RX7800XT aldım yaklaşık 1 buçuk ay önce. aldığımdan beri sürekli Driver timeout hatası alıyorum.Alırken özellikle araştırdım ama herkes artık hiçbir sorun yok diyordu . Valorant fortnite gibi oyunlar oynayamıyorum. Yazın arkadaşlarımla güle eğlene geçirmem gereken vakitleri bu sorunun çözümüne...
  5. E

RX serisi driver sorunları neyden kaynaklı

Biraz eski bir konu ama RX7800XT aldım yaklaşık 1 buçuk ay önce. aldığımdan beri sürekli Driver timeout hatası alıyorum. Valorant fortnite gibi oyunlar oynayamıyorum. Yazın arkadaşlarımla güle eğlene geçirmem gereken vakitleri bu sorunun çözümüne harcadım ve hiçbir çözüme varamadım. Bu yaşnızca...
  6. E

Gigabyte anakart bios update

Gigabyte b650 eagle ax anakartında hazır sistem aldım windows yüklü geldi. oradaki beyefendi Gigabyte bios update yaparken ekran simsiyah olur bişey göstermez sana. buna ne oldu diye reset atarsan mahvedersin bilgisayarı dedi. bende ram M/t hızını varsayılandan değiştirmek için biosu açtım(f12...
Geri