ensbal isimli üyenin son içerikleri

1. E

Monster mavi ekran hatası

hocam teknik servise göndermem sizce mantıklı mı inceleme yapmamız gerek dediler göndersem kesin sonuç elde edilir mi 15 gün bilgisayarsız kalıcam eğer gönderirsem
  2. E

İngilizce ögrenmek için duolingo iyi midir ?

ingilizce için tavsiyem kelimeleri, cümleleri sesli bir şekilde söylemen ve dinlerken farklı aksanlarıda dinlemen
  3. E

yükledim hocam ayrıca ilginiz için de teşekkür ederim
  4. E

hocam minidump dosyasını inceledim biraz klavye ile ilgili bir sorun olabileceğini düşündüm ekran kartını ddu ile kaldırmayı bağdaştıramadım kusura bakmayın
  5. E

hocam kaldırdım ddu ile güvenli modda şuan tekrardan kuruyorum 1611658265 hocam bir sorum olucak size ekran kartı çevre birimlerine nasıl böyle bir etki ediyor yazılım bilgim pek yoktur ondan soruyorum
  6. E

hocam yeni format attıktan sonra nasıl böyle bir şey olabilir çevre birimlerinden kaynaklı olacağını sanmıyorum ama aygıt sürücüleri kaldırım tekrar taktım monster kendi sitesinde yer alan bazı sürücüler den kaynaklı olabilir mi sizce bunlar kurulu olan sürücülerim
  7. E

abra a7 v12 kullanıcısıyım ve ayda bir kere mavi ekran hatası alıyorum hatalar hep cs go oynarken meydana geliyor minidump dosyasını inceledim 4 defa format attım ama hala durum teknik servise gönderin dediler teknik servise gönderirsem ne gibi incelemede bulunabilirler donanımsal değil gibi...
Geri